Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivano

Kakav blam! Turisti uopće nisu primijetili kraljicu, a njihovo pitanje je posebno nasmijalo

Foto: Profimedia/Reuters/PIXSELL
1/5
05.09.2019.
u 23:10

Kraljica Elizabeta ljubazno je na pravi put uputila turiste koji su se izgubili u blizini njezinog dvorca, a oni nisu uopće shvatili da razgovaraju s britanskom kraljicom.

Kraljica Elizabeta u javnosti često djeluje kao nepristupačna i jako ozbiljna osoba, ali američki turisti koji su ljetovali u Škotskoj 
imaju sasvim drugačiju sliku o kraljici i susret s njom podijelili su s medijima.

Naime, šetajući se prirodom u blizini dvorca Balmoral malo su se izgubili i za pomoć su pitali jednu stariju gospođu koja je bila u šetnji. Nisu ni slutili kako razgovaraju s britanskom kraljicom koja ih je ljubazno uputila u smjeru ceste koju su tražili.

Znatiželjni turisti pitali su kraljicu živi li ona tu inače, na što im je odgovorila da tu ima imanje na kojem provodi svako ljeto. Pitali su je i je li ikada imala priliku upoznati kraljicu, na što je odgovorila kako je nikada nije upoznala, ali rekla je kako je lovac, koji je bio s njom u pratnji, imao priliku upoznati kraljicu.

Cijela situacija kraljici je očito bila jako simpatična i cijelu zgodu je prepričala i svojoj posluzi.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Matrix5
18:31 06.09.2019.

Kraljica

Avatar dr. Evil
dr. Evil
23:21 05.09.2019.

Englezi drugima dijele lekcije o demokraciji a jos uvijek imaju kraljicu, kao u srednjem vijeku, bez ikakve ovlasti i odgovornosti, podsjeća me na jednu Kolindu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije