Naslovnica Showbiz Hollywood

Jubilarna 100. CineLady projekcija u CineStaru - filmski četvrtak iz snova svake žene

Filmska večer kao oda ženama. Dopustite da vas kina s pet zvjezdica razmaze
08. siječnja 2019. u 11:26 98 prikaza
Jubilarna 100. CineLady projekcija u CineStaru
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/12

Ako se pitate kako provesti zimsku, siječanjsku večer dok vaše jače polovice strastveno gledaju Svjetsko prvenstvo u rukometu, CineStar ima rješenje. 100. jubilarna CineLady projekcija - filmska večer kojoj se svaka žena veseli, održat će se u četvrtak, 17 siječnja. Najugodnije žensko društvo, smijeh, opuštanje, pokloni, piće, kokice i film, jednostavno bolje ne može. Uz savršen film i nezaboravnu žensku atmosferu, dopustite da vas glumci zavedu, nasmiju pa možda i rasplaču.

Jubilarna 100. CineLady projekcija u CineStaru | Autor : PROMO Foto: PROMO

Ostavite svoje frajere doma uz televizor i rukomet, a vi se zajedno sa svojim prijateljicama, mamama ili bakama opustite u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall), CineStar 4DX Mall of Split te u CineStar kinima u Rijeci i Osijeku. 100. jubilarna CineLady projekcija označava svojevrsnu 'selidbu' u Zagrebu pa će se od sada CineLady u tim gradovima održavati u CineStaru Novi Zagreb (Avenu Mall) i CineStar 4DX Mall of Split, a svaku posjetiteljicu očekuje piće dobrodošlice i pokloni sponzora – Nivea, Somersby, Mentos te magazin Story.

Samo u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall), u četvrtak, 17.01., priprema se party povodom ove okrugle brojke, a ulaznice se mogu kupiti u pola cijene. Prije filma s počekom u 19:00 sati, DJ će zagrijati sve posjetiteljice veselim glazbenim ritmovima uz piće dobrodošlice.

Jubilarna 100. CineLady projekcija u CineStaru | Autor : PROMO Foto: PROMO

Na 100. CineLady projekciji prikazat će se film 'Nespojivi', u kojem glavne uloge imaju - Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman, Julianna Margulies i Tate Donovan. Francuski film ‘Nedodirljivi’ iz 2011. godine je polučio nevjerojatan uspjeh u kinodvoranama diljem svijeta, a ovo je remake verzija s velikim zvijezdama.

Popularna CineLady večer ima ograničen kapacitet, stoga je preporuka svim damama, pogotovo onima koji će ovo iskoristiti kao rođendanski poklon svojoj prijateljici, mami ili baki, da kupe ulaznice na vrijeme kako bi zasluženo uživale u ženskoj večeri, samo u CineStar kinima. Četvrtak iz snova svake žene, zar ne? Svoju CineLady ulaznicu za film 'Nespojivi' u distribuciji Blitza možete kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na: www.blitz-cinestar.hr/cinelady-u-cinestaru.

Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas