Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
savršen dan

Jelena Veljača objavila neviđenu fotografiju s vjenčanja: "Kakve noge, kakav muž"

Foto: Instagram
1/6
12.08.2021.
u 17:16

Glumica i producentica Jelena Veljača (40) na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju sa suprugom Vitom Turšićem (48) te se prisjetila vjenčanja koje je bilo prije dva mjeseca.

Glumica i producentica Jelena Veljača (40) u društvu supruga Vite Turšića (48) i kćerkice Lene obilazi hrvatsku obalu. Prvo su uživali na otoku Zlarinu odakle je objavila mnogo fotografija na kojima je zvijezda bila njezina kći Lena, a u društvu supruga prošetala je Šibenikom gdje su uživali u romantičnoj večeri.

Jelena i Vito svoju su jednogodišnju vezu ozakonili u zagrebačkom Botaničkom vrtu u lipnju ove godine, a glumica je danas na svojem Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju.

-Povratak na savršen dan. Prije dva mjeseca- napisala je Jelena uz fotografiju s vjenčanja.

"Kakve noge, kakav muž", "Divna si", "Prekrasni ste", "Ljubav je u zraku", samo su neki od komentara.

Foto: Instagram/ jelka12

Jelena je na Instagram storyju također podijelila zajedničku fotografiju s mora uz pjesmu Tereze Kesovije "Moja prva i posljednja ljubavi".

VIDEO Marko Grubnić otišao u šoping avionom

Komentara 6

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:44 12.08.2021.

Besramna, da ne kažem šta.

RA
rakovnik1
19:09 12.08.2021.

Prva i posljednja ljubav, kaj god.

RO
RogaBabaroga
22:22 12.08.2021.

nit joj je prva a bome ni posljednja! ljubav!? kaj zna ona kaj ta riječ znači!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije