Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skromno vjenčanje

U tajnosti se udala Jelena Veljača!

jelena veljača dražen čuček
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/5
14.09.2015.
u 18:52

Intimna proslava održala se u jednom zagrebačkom restoranu u kojem je Jelena plijenila pozornost svojom elegantnom vjenčanicom

Glumica, spisateljica i kolumnistica Jelena Veljača u petak se u tajnosti udala za svog 11 godina starijeg partnera Dražena Čučeka, pišu 24 sata.

Intimnu proslavu u krugu kumova i najbližih prijatelja novopečeni supružnici organizirali su u jednom restoranu u centru Zagreba. Jelena je zablistala u klasičnoj bijeloj vjenčanici koja je oduševila sve prisutne. Osim vjenčanice, goste je oduševila i spontanost supružnika koji su svoju svadbenu tortu podijelili sa svima koji su se u tom trenutku zatekli u restoranu.

Jelena i Dražen u bračnu luku uplovili su svega nekoliko mjeseci prije dolaska prinove koja bi supružnike trebala razveseliti ove zime. Svojim bližnjima Jelena se povjerila da čeka djevojčicu.

Par se upoznao i zaljubio dok su zajedno radili na predstavi "Prava stvar" u kojoj su glumili ljubavnike. Strast s kazališnih dasaka ubrzo se rasplamsala i u njihovim privatnim životima.

>>Mladi, zgodni, uspješni...Tko je najljepši ljubavni par u Hrvatskoj?

>>Jelena Veljača očekuje svoje prvo dijete!

Komentara 5

MR
MRUDante
07:36 15.09.2015.

ak je u tajnosti zakaj je u novinama?

PO
postolar
00:05 15.09.2015.

Tko?

Avatar tetina
tetina
00:07 15.09.2015.

Bože dragi ovih hrvatskih bezličnih posvuduša...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije