Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Jelena Urukalo: Još ne razmišljam o suživotu s dečkom

03.07.2009.
u 15:56

U nedjelju je završila prva sezona showa “OBN Star Model by Dejana Rosuljaš”, a nama je reality susjedne BiH bio zanimljiv jer je u njemu sudjelovala i Jelena Urukalo. Domaća manekenka došla je do finala, no pobijedila je njezina imenjakinja Jelena Jugović.

– Ma ne bi ni bilo u redu da sam pobijedila – smatra Jelena objašnjavajući da je ona u show ušla naknadno kao mentorica.

– Curama sam u kući bila mama, starija sestra, najbolja prijateljica i učiteljica. Od početka sam znala da neću biti pobjednica – govori 23-godišnja manekenka koja je prije četiri godine osvojila prvo mjesto u natjecanju Story SuperNova Multi Talents.

– Ljudi s OBN-a su mi jako dragi i kad su me pitali bih li se htjela preseliti s curama u kuću u kojoj su živjeli tijekom realityja, odmah sam pristala. Bila sam tamo da podignem gledanost i zakuham situaciju – govori kroz smijeh dodajući da je ona bila “njihov čovjek u kući”. Iako se odlično zabavljala na snimanjima modnih editorijala, pogotovo onom u kojem je glumila ćelavu lutku iz izloga, Jelena kaže da je mjesec i pol ponovne izolacije za nju bilo kritično.

– Nema šanse da ikad više budem u nekom realityju – poručuje Riječanka. – Mogu nastupiti na “Zvijezde pjevaju” ili u nečemu gdje dođem i odradim svoje, no odsad sam prekrižila sve showove u kojima moraš biti izoliran od obitelji i prijatelja – kaže zaljubljena Jelena.

U šestomjesečnoj je vezi sa sugrađaninom Danielom Nadalichem, a njemu ni najmanje nije smetalo što se posljednjih mjesec i pol nisu vidjeli.

– Naravno da nema problema s tim. Svjestan je da je to moj posao. On je sigurna, samosvjesna i jaka osoba koja zna tko sam i što radim. Osim toga nema razloga biti ljubomoran – nedavno je u jednom intervjuu rekla Jelena, dok nama otkriva da Daniel i ona još ne planiraju zajednički život.

– Zasad nam ovako odgovara, a vidjet ćemo što će biti u budućnosti – poručuje. Poslovna budućnost je, pak, prepuna novih poslova od kojih je jedan i voditeljski angažman u BiH kojeg bi se trebala prihvatiti u jesen. Do toga ima još dva mjeseca dugog toplog ljeta tijekom kojeg Jelena planira napuniti baterije i dobro se zabaviti. A iako još nije razradila potankosti, Jelena zna da će čitavo ljeto biti na Jadranu jer doma joj je ipak najljepše.


Prva, moja generacija 
farmera bila je puno bolja od ovogodišnje

Prošlogodišnja glavna nagrada i titula najbolje farmerice među poznatima Jeleni je za dlaku izmakla. Pobijedio je Rafael Dropulić Rafo. Jelena kaže da je s nekadašnjim sustanarima ostala u odličnim odnosima. Hana Hadžiavdagić došla joj je dati podršku u finalnoj emisiji OBN-ova showa, a Urukalo otkriva i da ju je raznježila. – Donijela mi je tortu na kojoj je pisalo “Voli te tvoja Hana” – priča dodajući da je gledala i drugu sezonu “Farme”. – Ovogodišnje izdanje zvala sam fancy farma. Mi smo bili pokusni kunići koji nisu imali ništa, dok su novi imali sve i još su dizali buku – smatra Jelena. Kaže da joj je drago što je pobijedio Mario i da nikad ne bi poželjela svoju ekipu mijenjati za ovogodišnju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije