Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava 19. rođendana

Jelena Rozga proglašena je slavnom COSMO curom

rođendana časopisa Cosmopolitan
07.04.2017.
u 20:33

Časopis Cosmopolitan na proslavi svog rođendana okupio je brojne poznate osobe, a uručene su i nagrade pobjednicima natječaja - Ja sam više od selfija

Časopis Cosmopolitan organizirao je jučer veliki rođendanski party o kojem će se zasigurno još dugo pričati. Pjevačica Lana Jurčević na rođendanskom partyju izvela je atraktivnu cabaret točku, goste je zabavljao duhoviti muški trojac - pjevači Saša Lozar, Damir Kedžo i Filip Dizdar, a dodijeljene su i nagrade pobjednicama natječaja - Ja sam više od selfieja.

Crveni tepih je out, pink tepih je in. A onaj ispred popularnog zagrebačkog kluba Johann Franck vrvio je celebrityjima koji su došli na proslavu 19. rođendana časopisa Cosmopolitan. Sve okupljene nasmijavao je voditeljski trojac bez kormilara – pjevači Saša Lozar, Filip Dizdar i Damir Kedžo koji su proslavu otvorili zajedničkom izvedbom starog hita „365“!

Rođendan je, naime, bio prigoda da se uruče nagrade dobitnicama natječaja Ja sam više od selfieja, u kojem su proglašene mlada znanstvenica, sportašica, poduzetnica, pustolovka, studentica, humanitarka, slavna cura i životna fajterica s karizmom u XL veličini!

Titulu COSMO slavne cure ponijela je Jelena Rozga, dok je Anđa Marić proglašena pobjednicom u kategoriji COSMO životna priča...

Uz njih, na rođendansku su proslavu došle brojne poznate osobe – Jelena Veljača, Nikolina Ristović, Andrea Andrassy, modni dvojac ELFS, Sementa Rajhard, Edita Misirić, Ana Miščević, Aantonija Stupar Jurkin, Kristina Krepela, Ecija Ivušić...

>>Jelena Rozga predstavila novu pjesmu u kojoj je ovakav refren: 'Lete suze kao da gađam se žiletima'

>>Jedan član 2Cellosa uskoro će pred oltar, a kum je Elton John?!​

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije