Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkriva mu svoje tajne

Jelena Rozga otkrila muškarca s kojim često vodi kasnonoćne razgovore

Jelena Rozga
Foto: Aida Redžepagić
1/7
08.01.2020.
u 17:13

Osim profesionalnog odnosa, Jelenu i Zvonimira veže i onaj prijateljski kojeg njeguju iz dana u dan.

Frizer mnogih hrvatskih zvijezda Zvonimir Franić, osim što je vlasnik 'Salona Franić', na svom Youtube kanalu često objavljuje tutoriale i otkriva frizerske trikove, a u posljednjem videu ugostio je i svoju blisku prijateljicu Jelenu Rozgu

Osim profesionalnog odnosa, Jelenu i Zvonimira veže i onaj prijateljski kojeg njeguju iz dana u dan. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Popularna pjevačica u videu s njim je otkrila i poneke zanimljivosti o njihovom odnosu, a provuklo se i pitanje s kim vodi kasnonoćne razgovore

Pitanja za dvojca osmišljavali su sami fanovi, a jedno od njih glasilo je: 'Je li vaš odnos poslovni ili možete reći da ste prijatelji, onako pravi?'. 

Jelena je odgovorila prva i otkrila kako joj je 'Zvone' iskreni prijatelj kojemu može reći sve svoje tajne, a on je otkrio kako njih dvoje često razgovaraju i u kasne noćne sate. 

- Jelena i ja već četiri godine uspješno poslovno surađujemo i vrlo brzo smo postali prijatelji. Kroz godine se to prijateljstvo razvilo u veliko međusobno povjerenje i bliski odnos u kojem se izvrsno nadopunjujemo. Nikad nam nije dosadno, uvijek je tu puno smijeha i zabave - rekao je Zvonimir. 

Ključne riječi

Komentara 4

AG
Agramer77777
17:29 08.01.2020.

ona ima curu

DU
Deleted user
19:56 08.01.2020.

Ah, ah, ah!

Avatar opara1
opara1
19:48 08.01.2020.

Ima i mene,,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije