Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala je i trbušnjake

Jelena Rozga objavila novu fotografiju, pozirala je u zagrljaju posebnog muškarca i brzo skupila više od 20.000 lajkova

Foto: Instagram screenshot
1/13
20.05.2021.
u 11:20

Rozga se s trenerom druži i privatno, a koliko su bliski, pokazala je i na novoj fotografiji koju je objavila, a na kojoj poziraju zagrljeni.

Pjevačica Jelena Rozga (43) poznata je po odličnoj figuri, a godinama je održava uz pomoć svog osobnog trenera Ante Burazina, poznatijeg kao Fit Medo. Rozga se s trenerom druži i privatno, a koliko su bliski, pokazala je i na novoj fotografiji koju je objavila, a na kojoj poziraju zagrljeni. 

"Lito ide pa se mora vježbati" napisala je pjevačica uz fotografiju te pokazala svoje čvrste trbušnjake. Osim trbušnjaka, Jelena je pratitelje oduševila i mladenačkim izgledom. 

Foto: Hrvatski hrvački savez

Rozga je nedavno progovorila o svojim zdravstvenim problemima. Naime, Rozga je imala epizodu prije tri godine, a kaže kako je nekoliko dana prije no što je potražila pomoć liječnika osjećala da nešto nije u redu. 

– Danima prije osjećala sam da nešto nije u redu, ali mislila sam da je u pitanju stres i premor jer je bio siječanj, a prethodna godina bila mi je iznimno naporna. Taj dan kad mi je dijagnosticirana tahikardija, srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti – kazala je Jelena za Gloriju. Kazala je kako, uz problem sa srcem, ima i probleme sa štitnjačom, koje je otkrila 2006.  – Budila sam se umorna, stalno sam osjećala umor i gubila sam na težini.

Otišla sam liječniku i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela piti lijekove, nekad je teško tako živjeti, nekad lakše – priznala je. Na terapiji beta blokatorima zbog srca je već tri godine, a zbog posla često je izložena stresu i fizičkom naporu.  – Najvažnije je da se što manje uzrujavam i to ne samo zbog srca nego i zbog štitnjače. Nakon te epizode u siječnju 2018. nisam imala većih problema. Do sada sam sve koncerte u protekle tri godine odradila bez problema. Zahvaljujući terapiji i disciplini fizički se osjećam odlično. I dalje gotovo dva sata mogu pjevati i plesati sa svojom publikom – zaključila je. 

VIDEO Rozga se s trenerom druži i privatno, a koliko su bliski, pokazala je i na novoj fotografiji koju je objavila, a na kojoj poziraju zagrljeni. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BR
brandogdjejemarija
12:00 20.05.2021.

Samo fali celofan i mašnica !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije