Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na plaži

Jedna od najseksi sportašica pozirala u oskudnom badiću i pokazala kako izvodi vježbe za stražnjicu

Foto: Instagram
1/9
21.04.2021.
u 21:27

Trostruka osvajačica olimpijske medalje na Instagramu je objavila video u kojem odjevena samo u kupaći kostim radi trbušnjake, ali i čučnjeve na plaži. Iako mnogi zaziru od tjelovježbe na visokim tempreaturama, ali i na odmoru čini se da Lindsey to ne predstavlja nikakav problem.

Jedna od najuspješnijih skijašica na svijetu, Amerikanka Lindsey Vonn (36), na društvenim mrežama pohvalila se zavidnom linijom, a pratiteljima je pokazala i kako ju održava. Trostruka osvajačica olimpijske medalje na Instagramu je objavila video u kojem odjevena samo u kupaći kostim radi trbušnjake, ali i čučnjeve na plaži. Iako mnogi zaziru od tjelovježbe na visokim temperaturama, ali i na odmoru čini se da Lindsey to ne predstavlja nikakav problem. 

Foto: Instagram screenshot

Skijašica je pozirala u kupaćem kostimu iz kolekcije koju potpisuje njezina prijateljica Camilla Kostek. - Neopisivo je vidjeti je u komadima koje sam dizajnirala. Linds mi je godinama slala svoju skijašku opremu, a sada ja nju opskrbljujem opremom za plažu - napisala je Kostek uz objavu snimke na kojoj trenira slavna skijašica.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Vonn svoje pratitelje često časti s fotografijama u kupaćim kostimima, a nedavno je priznala i da se zbog svog izgleda u kupaćem našla na meti nemilosrdnih pratitelja. 

"U posljednje vrijeme objavila sam dosta fotografija u kupaćem kostimu, a očito se čine gore nego što jesu. Iako sam sportašica, suočavam se s nemilosrdnim komentarima i kritikama na račun svog tijela, što me, priznajem, ponekad zaboli. Ja sam također normalna osoba i ponekad se pogrbim, trbuh mi se preklopi, celulit mi se vidi na stražnjici ili mi se gornji dio kupaćeg kostima ne popuni kako treba", napisala je Vonn i dodala:"Međutim, uvijek se sjetim da sam upravo s tim tijelom uspjela postići nevjerojatne stvari u svom životu i ponosna sam na to koliko sam jaka. Ne nosim veličinu nula i to mi je sasvim uredu. Jedna od stvari koju vam svima mogu garantirati je da nikada nisam uređivala svoje fotografije i ponosna sam što nikada nisam radila plastične operacije, bilo kakve vrste. Nema botoksa, nema filera niti malih estetskih zahvata. Ja sam potpuno prirodna i potpuno posto Lindsey. Dakle, svima koji se osjećaju nesigurno ili loše zbog svog izgleda; budite jaki i zdravi, volite se bez obzira na to što 'hejteri' kažu. Posebno hvala svima onima koji me podržavaju!" 

Foto: Instagram screenshot

Von je tijekom velike skijaške karijere izborila je 82 pobjede u utrkama Svjetskog kupa te osvojila četiri Velika kristalna globusa. U svojoj vitrini ima tri olimpijske medalje. Mediji su je često proglašavali jednom od najljepših sportašica.

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Pogledajte Večernjakov podcast s Nikom Turković 

 

Ključne riječi

Komentara 6

DE
DeGogi
08:07 22.04.2021.

Prosjek

Avatar vila velebita
vila velebita
07:11 22.04.2021.

Pa, žena je zgodna s obzirom da ima 36 godina.... i prirodna...

AD
admzaq
02:16 22.04.2021.

Samo ne znam što će joj grudnjak. Veće grudi imam i ja, a nije da sam neki pivopija kojem su se objesile vremenom. Generalno za žensku osobu od 36 godina ima ok tijelo. Ne bi joj smetalo nekoliko kila više na pravim mjestima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije