Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eva mendes

Jedna od najljepših glumica otkrila tajnu besprijekornog tena: 'Obrijala sam lice!'

Eva Mendes
Foto: PA/Pixsell, Pixsell
1/8
07.06.2023.
u 22:00

Osim što se ovim tretmanom čisti lice, dermaplaningom se tako uklanjaju i sitne bore te duboki ožiljci od akni, a prikladan je za sve tipove kože

Glumica Eva Mendes (49) u posljednjih nekoliko godina rijetko se pojavljuje u javnosti otkako se povukla iz glume i posvetila obiteljskom životu. No, prisutna je i dalje u medijima, ali i na društvenim mrežama gdje često objavljuje fotografije i obavijesti pratitelje o novim pothvatima. Nedavno je podijelila s njima tajnu svoje besprijekorne kože, a riječ je o metodi dermaplaning.  

Zaintrigirani pratitelj je upitao koliko često to treba raditi, jednom mjesečno, svaka dva tjedna,...

VEZANI ČLANCI:

"Ja sam zvijer pa mi vjerojatno treba svaki drugi dan! ", uzvratila je šaleći se na svoj račun opisujući kako to u njezinom slučaju izgleda. Tako tvrdi da joj je dovoljno da se naježi i da joj dlake izbiju, čak i ako je usred brijanja nogu pod tušem.

Inače, dermaplaning, poznat i pod nazivom Kai Sori u Japanu, siguran je i jednostavan postupak koji koristi kiruršku oštricu za piling epidermisa te za uklanjanje nježnih i tankih velus-dlaka s lica kako bi se otkrilo zaglađeniji, svjetliji ten. Osim što se ovim tretmanom čisti lice, dermaplaningom se tako uklanjaju i sitne bore te duboki ožiljci od akni, a prikladan je za sve tipove kože. Pa ipak, posebno se preporučuje kada je koža suha i/ili oštećena suncem. U rukama educiranog stručnjaka siguran je i učinkovit tretman bez nuspojava. Njegova najveća mana je kratkotrajnost učinka jer rezultati obično traju samo tri tjedna.

"Obrijala sam lice!", rekla je Mendes jednom prilikom i izazvala brojne reakcije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

"Primila sam puno komentara na moju prethodnu objavu od žena koje su brijale svoje lice godinama. U redu, pretpostavljam da je ‘dermaplaning‘ preferirana riječ, ali to je što jest i volim ga!", rekla je glumica.

Svog supruga, također poznatog glumca Ryana Goslinga (41) upoznala je 2011. godine na snimanju filma ''Grijesi očeva'', a zajedno su dobili dvije kćeri, Esmeraldu i Amandu.

Njezina karijera počela je nakon što se devedesetih pojavila u spotovima Willa Smitha Pet Shop Boysa, gdje su je zapazili agenti i vrlo brzo je počela dobivati filmske uloge. Prvi film u kojem je glumila bio je horor-film iz 1998. godine "Djeca kukuruza 5: Polja užasa", a najzapaženije uloge ostvarila je u filmovima "Hitch", "Prebrzi i prežestoki" i "Ghost Rider". Inače, Ryan i Eva svoj privatni život drže dalje od očiju javnosti, no miljenik žena ipak je otkrio poneki detalj dok je glumica u nekoliko navrata naglasila kako uživa u majčinstvu te kako se ne namjerava vratiti glumi na žalost brojnih fanova.

VIDEO Nina Violić ispričala Ciganoviću je li ikada ulogu dobila preko kreveta i što misli o tome

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije