Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav uspjeh!

Jedina iz Hrvatske: Velika revija domaće dizajnerice održana u Dubaiju

Foto: Regis Colin Berthelier, Gio Staiano
1/10
30.04.2019.
u 19:28

Kao jedina predstavnica Hrvatske, nastupila je na 8. Arab Fashion Weeku te dobila brojne komplimente za predstavljenu novu kolekciju, ali i ponudu koja se ne odbija.

Hrvatska dizajnerica Kristina Burja održala je još jednu reviju u Dubaiju, gradu budućnosti, raskoši i jedinstvenog dizajna. Kao jedina predstavnica Hrvatske, nastupila je na 8. Arab Fashion Weeku te dobila brojne komplimente za predstavljenu novu kolekciju, ali i ponudu koja se ne odbija.

Foto: Regis Colin Berthelier, Gio Staiano

Krie Design već tri godine svoje kolekcije predstavlja na svjetskim modnim pistama. Nakon Abu Dhabija, Los Angelesa, Las Vegasa, Rima i Milana prošle jeseni dobila je prvi poziv za nastup u Dubaiju, a ovog proljeća i za 8. Arab Fashion Week koji je posebno zanimljiv modnoj javnosti te se obraća velikom modnom tržištu. Pokrovitelji su bili Victoria Secret i Laduree, a dizajnerica brenda Blumarine, Anna Molinari otvorila je ovaj modni događaj svojom revijom.

Foto: Regis Colin Berthelier, Gio Staiano

Kristina Burja, koja je dio internacionalnog projekta Green Fashion Week, oduševila je publiku svježim, originalnim idejama što je izuzetno traženo u vrijeme hiperprodukcije u modnoj industriji.

Foto: Regis Colin Berthelier, Gio Staiano

Stoga nije iznenadio poziv da bude jedna od prvih dizajnerica koja sudjeluje u jedinstvenom svjetskom projektu 1422 - Ready Couture Concept Store, koji će konceptualno spojiti različite kulture povezane originalnošću dizajna i kvalitetom proizvoda. U ovom projektu sudjeluju dizajneri iz Engleske, Turske, Austrije, Libanona, Palestine, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Hrvatske koju predstavlja Krie Design.

Foto: Regis Colin Berthelier, Gio Staiano

je vrijedan 160 milijuna kuna i organizatori imaju razrađen poslovni koncept koji je okrenut budućnosti u plasiranju i prezentiranju dizajna na jedinstven način i kao takav je zaštićen u vidu trade marka. Volim izazove i pomicanje granica. Već sam nekoliko puta dokazala da kvalitetan, originalan dizajn, koji ima pozadinsku priču u vidu održivog razvoja te korištenja motiva iz hrvatske kulturne baštine, govori sve jezike pa ga prihvaćaju žene na svim kontinentima. Kolekcija je puna boja i ugodnih materijala, ali prije svega ima statement detalje koji su prepoznatljivi za Krie Design.“- ispričala je Kristina Burja koja će uskoro predstaviti kolekciju i domaćoj publici na novoj zagrebačkoj lokaciji te nastaviti realizaciju poslovnog plana razvoja brenda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije