Naslovnica Showbiz Zvijezde

Janice Dickinson: Bill Cosby, čudovište jedno!!!

Tijekom intrevjua uživo na CNN-u voditeljica je smirivala uzrujanu Janice dok je objašnjavala kako je Billov poziv na druženje prihvatila jer je mislila da će joj to pomoći u njezinoj karijeri.
02. prosinca 2014. u 12:20 3 komentara 1708 prikaza
Janice Dickinson
Foto: screenshot/CNN
Pogledajte galeriju 1/2

Nakon što je nedavno u intervjuu za E! optužila Billa Cosbyja (77) da ju je seksualno zlostavljao, Janice Dickinson (59) ponovila je isto za CNN.

Dickinson je u detalje opisala kako ju je slavni komičar silovao prije više od 30 godina na jezeru Tahoe u svojoj kući.

Tijekom intrevjua uživo na CNN-u voditeljica je smirivala uzrujanu Janice dok je objašnjavala kako je Billov poziv na druženje prihvatila jer je mislila da će joj to pomoći u njezinoj karijeri.

Tvrdi da ju je Bill ponudio čašom crvenog vina iako je znao da je u to vrijeme završila s liječenjem od alkoholizma. Dodala je i da ju je drogirao jer je mislila da joj je dao tabletu za menstrualne grčeve, a probudila se, tvrdi, u bolovima i prekrivena spermom.

Janice Dickinson | Autor : screenshot/CNN Foto: screenshot/CNN

Foto: Screenshot/CNN

>>Bill Cosby otkucao vlastitu kćer kako ne bi pisali gadosti o njemu

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati
 • Avatar fidelio
  fidelio:

  Dakle, punoljetna žena je slobodnom voljom otišla kod punoljetnog frajera, u njegov dom, kućicu na jezeru i to zato jer je mislila da će joj to, ni više ni manje, pomoći karijeri(?!?). Onda ju je vjerojatno nahranio, napojio i uslužio, ... prikaži još! kako to već ide, pa je ona o tome dalje razmišljala 30 godina i zaključila da je bila riječ o silovanju (a naravno da jest, jer je izostala "povratna" usluga u vidu karijernog podstreka - u suprotnom bi to bila jedna, onako, više... transakcija)

 • Tvrdy:

  Da, sad dok cipelare starog čovjeka dok leži na podu, našla se još jedna sa osvježenim pamćenjem nakon 30 godina. A gdje je bila dosad? Bolesno.

 • Deleted user:

  Maznul ju je dok je imala mengu?