Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silovao ju je i drogirao?

Janice Dickinson: Bill Cosby, čudovište jedno!!!

Janice Dickinson
Foto: screenshot/CNN
1/2
02.12.2014.
u 12:20

Tijekom intrevjua uživo na CNN-u voditeljica je smirivala uzrujanu Janice dok je objašnjavala kako je Billov poziv na druženje prihvatila jer je mislila da će joj to pomoći u njezinoj karijeri.

Nakon što je nedavno u intervjuu za E! optužila Billa Cosbyja (77) da ju je seksualno zlostavljao, Janice Dickinson (59) ponovila je isto za CNN.

Dickinson je u detalje opisala kako ju je slavni komičar silovao prije više od 30 godina na jezeru Tahoe u svojoj kući.

Tijekom intrevjua uživo na CNN-u voditeljica je smirivala uzrujanu Janice dok je objašnjavala kako je Billov poziv na druženje prihvatila jer je mislila da će joj to pomoći u njezinoj karijeri.

Tvrdi da ju je Bill ponudio čašom crvenog vina iako je znao da je u to vrijeme završila s liječenjem od alkoholizma. Dodala je i da ju je drogirao jer je mislila da joj je dao tabletu za menstrualne grčeve, a probudila se, tvrdi, u bolovima i prekrivena spermom.

Foto: screenshot/CNN

Foto: Screenshot/CNN

>>Bill Cosby otkucao vlastitu kćer kako ne bi pisali gadosti o njemu

Komentara 3

Avatar fidelio
fidelio
12:46 02.12.2014.

Dakle, punoljetna žena je slobodnom voljom otišla kod punoljetnog frajera, u njegov dom, kućicu na jezeru i to zato jer je mislila da će joj to, ni više ni manje, pomoći karijeri(?!?). Onda ju je vjerojatno nahranio, napojio i uslužio, kako to već ide, pa je ona o tome dalje razmišljala 30 godina i zaključila da je bila riječ o silovanju (a naravno da jest, jer je izostala "povratna" usluga u vidu karijernog podstreka - u suprotnom bi to bila jedna, onako, više... transakcija)

TV
Tvrdy
13:20 02.12.2014.

Da, sad dok cipelare starog čovjeka dok leži na podu, našla se još jedna sa osvježenim pamćenjem nakon 30 godina. A gdje je bila dosad? Bolesno.

DU
Deleted user
12:59 02.12.2014.

Maznul ju je dok je imala mengu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije