Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZABRALI KRITIČARI

Izraelska vojnikinja proglašena najljepšom ženom na svijetu

Yael Shelbia
Foto: Instagram
1/5
02.01.2021.
u 17:10

Shelbia je u vezi s Brandonom Korffom, 35-godišnjim unukom pokojnog milijardera Sumnera Redstonea, vlasnika CBS-a i Viacoma. Korff je prošlog proljeća protjeran iz Izraela zbog kršenja protokola o COVID-19 izolaciji.

Yael Shelbia, 19-godišnja izraelska manekenka i glumica, proglašena je za najljepšu ženu na svijetu na izboru kojeg od 1990. tradicionalno rade TC Candler i lista neovisnih kritičara. 

- Jako je lijepo, nikad nisam bila prva ni u čemu, kazala je djevojka koja trenutačno služi obavezni vojni rok u izraelskim zračnim snagama. 

Shelbia je u vezi s Brandonom Korffom, 35-godišnjim unukom pokojnog milijardera Sumnera Redstonea, vlasnika CBS-a i Viacoma. Korff je prošlog proljeća protjeran iz Izraela zbog kršenja protokola o COVID-19 izolaciji. 

Foto: Instagram screenshot

Yael je i Instagram zvijezda. Prati je gotovo milijun sljedbenika koje redovito časti svojim provokativnim fotografijama. 

- Hvala @tccandler i svim glasačima! Cijenim to svim srcem, objavila je na Instagramu nakon svoje globalne pobjede.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
19:00 02.01.2021.

da nisam vidio ljepših žena (djevojaka) od nje, lagao bih, jesam. I nikako ne može biti "najljepša na svijetu", može biti "najljepša od onih koje su se prijavile (ili koje su uzete) u izbor". Ima još milijune drugih cura i žena koje se, jasno nisu prijavile, ili nisu uzete u izbor. Kao što ja uvijek kažem da mi je (po meni) Monica Bellucci najljepša POZNATA žena na svijetu, jer ima, naravno, još milijune nepoznatih lijepih žena.

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
19:06 02.01.2021.

Koliko li je ova ljepotica očistila pištolja!?

P1
Pobrkabi.1
19:14 02.01.2021.

Jako ljepa ko moja tota od 90 godina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije