Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Izdvojeno - samo dobre vijesti

Laudato TV
23.08.2022.
u 11:33

Nova sezona središnje informativne emisije Laudato TV-a od 29. kolovoza u 20.05 sati

Novu sezonu središnje informativne emisije Laudato TV donosi od 29. kolovoza. Izdvojeno svaki dan od ponedjeljka do petka donosi najnovije vijesti iz života Crkve i ostalih dijelova hrvatskoga društva. Emisija, uz priloge s terena i uvažene goste u studiju, ističe pozitivne primjere iz naše svakodnevice, nudi drugačiji pogled na aktualne događaje, pojašnjava što oni znače i kako utječu na svakoga od nas. Subotnje izdanje emisije predstavlja naše župe, aktivnosti župnika, laika i vjerničkih zajednica.

Dnevni urednici i voditelji su: Tanja Maleš, Mirta Marinić, Josip Bartulić, Davor Trbušić i Domagoj Trojanović. Uredništvo emisije nedjeljom u 13.30 sati donosi gledateljima tjedni pregled najvažnijih zbivanja. Emisija je dosad obradila stotine tema i ugostila tisuće sugovornika. Među najzapaženijima ostale su emisije na temu pandemije COVID-19 s prof. Alemkom Markotić, gostovanja mons. Mate Uzinića o odgovornosti Crkve u slučajevima seksualnih zlostavljanja, čikaškog nadbiskupa kardinala Cupicha koji je govorio o svom hrvatskom podrijetlu, specijalne emisije s organizatorima festivala 'Progledaj srcem' održanog pred više od 50 tisuća ljudi na stadionu u Maksimiru i dr.

Uvodno o turizmu

U prvoj ovosezonskoj emisiji urednik i voditelj Davor Trbušić analizira turističku sezonu na izmaku. S gostima doc. dr. sc. Katarinom Miličević s Visoke škole Edward Bernays i direktorom agencije za posredovanje u zapošljavanju Filipom Katićem traži odgovore na pitanja: jesmo li u opasnosti od prekomjernog turizma, kako riješiti problem deficita radne snage, što je s investicijskim potencijalom u turističkom sektoru i može li turizam revitalizirati Hrvatsku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije