Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije ostala dužna

Ivanu Knoll pitali: Hercegovka a vječito provokativna? Kako vam vjera to dopušta? Brzo je odgovorila

Foto: Instagram
1/7
24.10.2020.
u 20:30

Ivana je postala popularna nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a na Instagramu objavljuje uglavnom zavodljive fotke

Ivana Knoll jedna je od najpoznatijih navijačica naše nogometne reprezentacije koju je javnost primijetila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji kada je Ivana privukla pažnju dok je s tribina navijala za naše nogometaše, a uskoro su je prozvali i najzgodnijom navijačicom. Ivana je stekla veliku popularnost i njezin Instagram pun je zavodljivih fotografija za koje joj mnogi dijele pohvale, ali nađe se uvijek i pratitelja koji ostavljaju neugodne komentare. Ivana je omogućila svojim obožavateljima da joj na Instagramu postave pitanja koja ih zanimaju o njoj.

Otkrila im je svoju beauty rutinu i priznala da ne koristi puder nego samo tuš, maskaru i rumenilo. Zamolili su je da im kaže i koliko kilograma ima i Ivana je stala na vagu koja je pokazala da ima 67 kilograma iako je ona mislila da ima dosta manje. Netko od obožavatelja pitao ju je: Hercegovka, a vječito u provokativnom stilu? Kako vam vjera to dopušta? Ivana je odgovorila: - Dušo draga to nema nikakve veze s vjerom niti s odnosom s bogom, svatko živi vjeru na svoj način. Ivana je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini.

U Zagreb je stigla na studij te je manje poznato da je ova mlada ljepotica magistrica grafičke tehnologije, a svojedobno se natjecala i za Miss Hrvatske. Kako joj dizajnirati nije strano, prošlo ljeto rodio se CROkini, ekskluzivna linija ženskih kupaćih kostima.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar GeniKameni
GeniKameni
02:24 25.10.2020.

Hercegovka, a vječito u provokativnom stilu?! Kako vam vjera to dopusta?!!! Sve predrasude ovog svijeta u dvije kratke, glupe recenice!

OR
orao10
19:40 25.10.2020.

Samo hercegovke mogu biti tako lijepe pametne i prave hrvatice

DO
doktorica
04:06 25.10.2020.

gastarbajterka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije