Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve su isplanirali

Ivanka i Mrle nakon deset godina zajedno odlučili su se na veliki korak

mrle
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/5
04.12.2020.
u 09:00

plan je bio da se vjenčaju ovo ljeto i planirali su tulum za tisuću ljudi ali onda je stožer donio nove mjere...

Spot za pjesmu “A good actor” Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrle izlazi u subotu, a redatelje spota je Saša Hess te je spot za ovu pjesmu nastao nakon što je jedna agencija za vjenčanja nazvala Mrlu s molbom da im snimi reklamni spot. Ideja nije baš izazvala preveliko oduševljenje kod Ivanke i Mrle ali na kraju su pristali i toliko im je bilo dobro na snimanju da se rodila ideja da se i oni nakon deset godina vjenčaju. 

- Nisam nikad razmišljao o vjenčanju, ali snimanje reklamnog spota za agenciju i daljnja suradnja su nas potaknuli na to. Bio bi to više kao neki tulum, došlo bi oko tisuću ljudi. Ma stvarno bismo napravili pravi show. I to smo sve planirali ovo ljeto, ali Stožer je onda izdao nove mjere i zabranio velika okupljanja pa smo znali da ništa od toga - rekao je Mrle za 24 sata. Mjere su i dalje na snazi ali on i Ivanka ne planiraju odustati od vjenčanja koje nikako neće biti tradicionalno vjenčanje i više će to biti dobar tulum za prijatelje.

- Ma nema odustajanja sad. Čim bude moguće, organizirat ćemo zabavu za više od tisuću ljudi, Ivanka i ja ćemo se vjenčati. To ćemo sigurno ostvariti, sad to više nije do nas da mi ne želimo, nego moramo čekati popuštanje mjera - rekao je Mrle.

Komentara 1

AT
alojz.targus
16:01 06.12.2020.

Baš si pašu jedno uz drugo.I kada bi zbrojili IQ,ne bi prelazio niti.....On zato što je (takav) a ona zato što je s njim .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije