Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA POSTAVA

Ivana Kovač odlazi iz Magazina, a zamijenit će je Andrea Šušnjara

kovač
Hrvoje Jelavić/Pixsell
25.04.2010.
u 19:11

Uskoro bivšu pjevačicu grupe Magazin mlada štićenica Tončija Huljića zamijenit će usred pjesme tijekom nastupa na Splitskom festivalu.

Nakon četiri godine provedenih u grupi, Ivana Kovač navodno odlazi iz Magazina, a kako se šuška na njezino će mjesto doći mlada Andrea Šušnjara, otkriva magazin Exkluziv.

Plavokosa Andrea, koja je s igorom Cukrovom predstavljala Hrvatsku na Eurosongu prošle godine, crnokosu Ivanu trebala bi zamijeniti na prilično originalan način. Naime, kako tvrdi Exkluziv, uskoro bivšu pjevačicu grupe Magazin mlada štićenica Tončija Huljića zamijenit će usred pjesme tijekom nastupa na Splitskom festivalu.

Hoće li se kći estradnog veterana Miše Kovača okušati u solo karijeri još nije poznato.

Komentara 5

Avatar vh1
vh1
20:40 25.04.2010.

Tko god bude tu nema muzike. Pink Floyd su vječni.

JM
ja-ma
20:37 25.04.2010.

Kovačica nije ni trebala pjevati u Magazinu.Trebali su odmah uzeti Šušnjaru koja im je i tada bila na raspolaganju.Ovako se grupa umalo ugasila jer je ova uz govornu manu još i preloše pjevala.

ŠI
šimuka
21:51 25.04.2010.

Šteta,kakav božanski glas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije