Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATRAKTIVNA NAVIJAČICA

Ivana Knoll poslala našim nogometašima znakovitu poruku uoči utakmice s Engleskom

Ivana Knoll
Foto: Instagram
1/7
13.06.2021.
u 14:35

vana je objavila je kako trga vrećicu u kojoj se nalazi 'English Breakfast Tea' i stavlja ga u vruću vodu. Atraktivna Ivana zatim je ispila čaj, a potrošenu vrećicu bacila na pod i zgazila nogom.

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knoll na Instagramu je uputila poruku hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji prije današnje utakmice protiv Engleske na Wembleyu. 

Ivana je objavila je kako trga vrećicu u kojoj se nalazi 'English Breakfast Tea' i stavlja ga u vruću vodu. Atraktivna Ivana zatim je ispila čaj, a potrošenu vrećicu bacila na pod i zgazila nogom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

- Srknut ćemo ih danas kao English čaj za doručak - napisala je Ivana uz videozapis u kojem sjedi kraj bazena u Istri gdje je otišla na odmor. 

Podsjetimo, Ivana je u fokus javnosti dospjela tijekom svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a od tada uživa sve veću popularnost. Prošlo ljeto u intervjuu nam je priznala kako nije znala da će se stvari odvijati u tom smjeru. – Na početku nisam mislila da će to biti tako, no evo, kako to traje već neko dulje vrijeme, navikla sam se. Većinom to budu slatki, pozitivni pozdravi i fotkanje s obožavateljima – rekla nam je tada. Ivana je rođena u Njemačkoj, a odrasla u Hercegovini.

U Zagreb je stigla na studij te je manje poznato da je ova mlada ljepotica magistrica grafičke tehnologije, a svojedobno se natjecala i za Miss Hrvatske, a nakon nogometnog prvenstva predstavila je liniju svojih kupaćih kostima CROkini.

VIDEO: Željko Bebek nam je otkrio koje mu je pravo ime: 'Nitko me tako ne zove'

 

Ključne riječi

Komentara 5

DR
Drx
14:44 13.06.2021.

Stvarno jeftinjare samo znate propagirati.

KR
Krud
15:59 13.06.2021.

Ja mislio da će još malo grudi povećati.

IM
Immanuell
14:47 13.06.2021.

Aha...... A kome je ono namijenjen ovaj nazovi članak??!! I koja je svrha istoga?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije