Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
priznala je

Ivana Banfić otkrila što na sebi nikako ne može prihvatiti

Foto: Instagram
1/7
30.11.2019.
u 12:35

Nakon što je s obožavateljima podijelila što je naučila u proteklih pola stoljeća života, otkrila je da ona i suprug Kruno još uvijek rade na stogodišnjem štaglju koji se nalazi u njihovom vrtu.

Pjevačica Ivana Banfić nedavno je proslavila 50. rođendan. Nakon što je s obožavateljima podijelila što je naučila u proteklih pola stoljeća života, otkrila je da ona i suprug Kruno još uvijek rade na stogodišnjem štaglju koji se nalazi u njihovom vrtu.

- To još uvijek traje. Evo treću godinu radimo i preuređujemo - rekla je Ivana za RTL.

Kuću su kupili prije tri godine kako bi se odmaknuli od gradske verve. Slobodno vrijeme provodi trenirajući, a boks, koji je voljela zamijenila je s šetnjama sa psom, boksericom Blue. Zadovoljna je sa svojim izgledom, no priznala je da ju jedna stvar još uvijek smeta. Naime, nije nikada prihvatila svoju kovrčavu kosu, već ju stalno ravna. 

Ivana kaže da njezin sin Jan neće pjevati, ali ga jako zanima kuhanje.

- Kuha već sad savršeno sam, radi sve moguće specijalitete, ukrašava tanjur. Tako da to se vidi iz aviona što će on biti - pohvalila se.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije