Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjevačica

Iva Herceg: Brat Ivan uvijek je zaštitnički nastrojen prema meni

iva herceg
Foto: Biljana Gaurina
1/3
15.10.2011.
u 22:00

Pjevačica i mlađa sestra glumca Ivana Hercega izdala je tri singla a otkrila nam je da ne voli tulumariti, nije pušač, a alkohol podnosi u malim količinama.

Kao plesačica suvereno je vladala pozornicom godinama, no kada je prvi put Iva Herceg pred publiku stala s mikrofonom u ruci, obuzela ju je trema, koju je svladala tješeći samu sebe da će sve biti u redu. Iza nje su tri objavljena singla "Neodoljiv", "Ako nisi taj" i "Mirage", koje će za dvije-tri godine, kada prikupi dovoljno kvalitetnih pjesama, uvrstiti na svoj prvi album.

Brat Ivan moj je zaštitnik

– Svi moji singlovi objavljeni su na internetu jer ne vidim puno smisla od snimanja albuma na kojem bi bile tri kvalitetne stvari i deset pjesama koje su tu da popune rupe. Uostalom, pjevači danas žive od gaža, a ne od prodaje albuma – objašnjava 25-godišnja Iva, koja je sve do prije godinu-dvije raskoš svog glasa predstavljala samo ukućanima, među kojima je i njen brat, glumac Ivan Herceg.

– Doma su me uvijek poticali da se prijavim na glazbene showove, ali fakultet novinarstva, koji sam ove godine privela kraju, i ples bili su mi prioritet. Sve dok me Darko Juranović D'Knock, producent mojih pjesama, nije čuo i nagovorio da se prihvatim toga ozbiljnije – govori lijepa Iva, čije ime često nalazimo na popisu najljepših i najseksepilnijih Hrvatica. Pomaže li joj to ili odmaže u poslu?

– Nisam dugo u ovom poslu pa ne mogu reći odmaže li to ili pomaže, ali priznajem da mi to ne smeta. Jer je kompliment i laska kad netko kaže da imaš lijepo tijelo – kaže pjevačica. Kada je počela s pjevanjem, brat Ivan, kojeg gledamo u sapunici "Larin izbor", savjetovao joj je da poslovnim stazama gazi polako. – Imamo i mlađeg brata Josipa i znali smo se nas troje i počupati, ali Ivan je kao stariji uvijek bio zaštitnički nastrojen prema meni. Pogotovo kada smo vani, a oko mene se motaju neki pijanci. Ali nikad nije špijunirao moje dečke i glumio policajca – otkriva Iva.

Čistiti voli, ali ne i kuhati

Tulumarenje po klubovima nisu Ivin tip zabave i društvo radije okupi kod sebe doma, no večeru im ipak ne kuha jer za to treba puno vremena. Ali zato obožava čišćenje jer je to smiruje. U takvoj prilici priuštit će si čašicu vina iako alkohol baš i ne voli. – Ne pušim i ne pijem alkohol, odnosno ne konzumiram ga često jer mi baš ne paše. Zato obožavam slatko, s kojim moram biti oprezna jer ima gastritis. Jednom sam zbog slatkog zalogaja završila i na Hitnoj – prisjetila se Iva, otkrivši nam kako još nema planova za inozemnu karijeru jer se prije svega želi dokazati kod kuće.

Ključne riječi

Komentara 3

PI
piranha2
23:08 15.10.2011.

dragi bože kog vraga ti radiš sa matijom

MO
moveax
10:45 17.10.2011.

\"otkrivši nam kako još nema planova za inozemnu karijeru jer se prije svega želi dokazati kod kuće.\" Ahhahahahahaaaaaaaaaaa...curo MTV te ceka! Ti i Beyonce/LadyGaga neck 2 neck. Jedino ako pod inozenstvo ne mislis, Srbija, Albanija, Crna Gora...onda samo radio ono sto i Severina. Uostalom, tko si ti uopce osim sto si seka nekog svjetski poznatog glumca?

PE
Pegaz
14:38 17.10.2011.

Ivan i Iva - premastovito :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije