Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajnoviti roditelji

Isla Fisher sedam mjeseci od rođenja kćeri otkrila njezino ime

ISLA FISHER
pixsell
11.03.2011.
u 13:32

Druga kći glumice i Sache Barona Cohena zove se Elula Lottie Miriam Cohen, otkrila je Isla za Elle i objasnila da joj je majčinstvo omiljena tema razgovora, ali ne u javnosti

Isla Fisher i Sacha Baron Cohen konačno su otkrili ime svoje prije sedam mjeseci rođene kćeri. Malena se zove Elula Lottie Miriam Cohen.
Par koji već ima i trogodišnju kćer Oliviju uvijek je tajnovit kad su djeca u pitanju i informacije o njima daje na kapaljku, ali sada je Isla odlučila progovoriti i objasniti zašto ne želi govoriti o svojim kćerima.
– Ne žalim se na svoj posao, štoviše zahvalna sam na njemu. Ali moja djeca nisu još izabrala svoj put i nisu odlučila biti javne osobe poput njihovih roditelja pa smo se dogovorili da njihovu intimu čuvamo sve do trenutka dok one same ne odluče da se o njima može govoriti i pisati. S tajnovitošću imena svoje druge kćeri čak sam se nedavno i našalila u medijima pa rekla da se zove Taliban Perez Baron Cohen, što je naravno čista glupost. Ali sada je bilo vrijeme da barem otkrijemo njezino ime i na tome će i ostati – rekla je Isla za magazin Elle i dodala:
– Inače majčinstvo mi je najdraža tema razgovora s prijateljicama, ali o tome jednostavno ne pričam u javnosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije