Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bijesna ljepotica

Irina Shayk tuži španjolski GQ zbog fotografija na kojima je gola

irina shayk
Foto: GQ
1/3
25.11.2010.
u 11:03

Manekenka optužuje GQ da je naknadnom obradom fotografija uklonio donje rublje koje je nosila na snimanju

Španjolski magazin GQ toliko je razbjesnio djevojku Christiana Ronalda, lijepu Irinu Shayk da ga je manekenka odlučila tužiti. Irina se na naslovnici prosinačkog broja pojavljuje potpuno gola, no ona tvrdi da je na snimanju nosila dolje rublje koje je poslije uklonjeno u photoshopu.

Njezina modna agencija Elite Model Management izdala je priopćenje u kojem piše da su fotografije na kojima Irina izgleda posve gola obmanjivanje javnosti, jer Irina nije pozirala gola, te kako ih oni nisu odobrili prilikom autorizacije intervjua i fotografija za editorijal. 

- Nije bilo planirano da se pojavi gola, ona je žrtva prijevare - rekao je direktor Elite modelsa Gael Marie za Španjolsku.

Posebno ih smeta to što je GQ htio povećati prodaju natpisom na naslovnici: "Najljepša životinja svijeta Irina Shayk - Želite li vidjeti djevojku Cristiana Ronalda golu?

Javier Fernandez de Angulo, urednik španjolskog izdanja GQ, koji je bio prisutan na snimanju, kaže da Irina nije žrtva retuširanja jer je bez prigovora skinula odjeću sa sebe tijekom fotografiranja.

- Posve je prirodno skinula odjeću sa sebe. Možda je bijesna jer na naslovnici piše da je djevojka Cristiana Ronalda, a tražila nas je da to ne naglašavamo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije