Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVID BLAINE

Iluzionist šokirao Amerikance: Iz zašivenih usta izbacio živu žabu!

David Blaine
Foto: Screenshot
1/6
27.04.2018.
u 11:28

Blaine je kazao kako će izvesti jednostavan trik, a onda je prvo iglom i koncem zašio usta. Zatim je iz usta izvadio vrh karte koju je izabrala Priyanka, a onda i živu žabu!

Jedan od najpoznatijih svjetskih iluzionista David Blaine poznat je po svojim ludim trikovima, no ono što je izveo u showu Jimmyja Fallona dosad vjerojatno nije viđeno na malim ekranima.

Blaine je gostovao u emisiji uz glumicu Priyanku Chopru i kazao kako će izvesti jednostavan trik. Zatim je uzeo iglu i konac i počeo šiti svoja usta. Dok je Blaineu tekla krv, Priyanka je rekla da izgleda kao s*** iz Igre prijestolja.

Blaine je zašivenih usta pokazao Chopri da uzme jednu kartu i pokaže je publici. Otkinuo je vrh te karte i dao ga Jimmyju, a cijeli špil bacio je u zrak. No, onda je škarama razrezao "šav" na ustima i iz njih izvadio vrh karte!

No to nije bio kraj trika. Blaine je zatražio čašu vode da ispere krvava usta, a onda je odjednom iz usta u čašu izbacio živu žabu! Fallon je na to pao na pod, publika je ispuštala gadljive uzvike, a članovi kućnog benda The Roots počeli su bježati s pozornice. Blaine je tada, vjerovali ili ne, progutao žabu! Ovaj nastup još je jedan od onih o kojem će se dugo pričati...



 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije