Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon zrinke

Hrvoje Rupčić ponovno ljubi!

hrvoje rupčić
Foto: Pixsell
1/6
07.10.2014.
u 09:45

Glazbenik Hrvoje Rupčić ponovno ljubi. Nakon prekida petogodišnje veze s glumicom Zrinkom Cvitešić, Hrvoje je ušao u vezu s plesačicom Ivanom...

Glazbenik Hrvoje Rupčić ponovno ljubi. Nakon prekida petogodišnje veze s glumicom Zrinkom Cvitešić, Hrvoje je ušao u vezu s plesačicom Ivanom, piše Story.

Upućeni kažu kako su se Ivana i Hrvoje upoznali preko prijatelja, a povezuje ih strast prema glazbi, plesu i umjetnosti. Navodno zajedničko vrijeme najčešće provode u šetnjama Jarunom i centrom grada. No, Rupčić za Story ništa nije htio komentirati.

– Ne želim komentirati ništa što ima veze s ljubavi. Po tom sam pitanju nedostupan za medije. Na sve drugo drage ću volje odgovoriti, no svoj privatni život zadržat ću za sebe, poručio je glazbenik.

Foto: Instagram

>>Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić prekinuli nakon pet godina veze!

>>Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić uživali u šetnji Londonom

Komentara 10

SE
sestrićna
12:01 07.10.2014.

ma ja sam osupnut...

Avatar white socks
white socks
15:26 07.10.2014.

Ma nisam mogao spavati dok nisam ovo čuo. Uostalom kao i cijela nacija, molim sve detalje. Hvala VL!

HL
hlibit
12:38 07.10.2014.

...izaberi jedan broj,sigurno ces pogrijesiti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije