Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još dalje

Hoće li Harry ikada postati kralj? Evo kako je reagirao na vijesti o novoj kraljevskoj bebi

princ harry
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/15
08.09.2014.
u 19:31

Vijest o dolasku novog člana kraljevske obitelji za Harryja znači da je još korak dalje od trona te je sad tek peti u nizu nasljednika

Vijest o prinovi u kraljevskoj obitelji razveselila je brojne Britance, a tako i princa Harryja, koji se već zakleo kako će starijeg nećaka, princa Georgea, razmaziti.

Vijest o dolasku novog člana kraljevske obitelji za Harryja znači da je još korak dalje od trona te je sad tek peti u nizu nasljednika, čime su se njegove šanse da postane kralj dodatno smanjile.

– Ne mogu dočekati da vidim brata kako pati još malo – rekao je Harry, našalivši se kako ga zanima kako će se William nositi s novim djetetom, ako bude djevojčica.

No, čini se kako princa nasljeđivanje trona uopće ne zanima. Tek koji dan dijeli ga od 30. rođendana kada bi trebao naslijediti 10 milijuna funti koje mu je oporučno ostavila princeza Diana. Također, ovog tjedna započinju i Invictus igre u Londonu, na kojima će se susresti ranjeni vojni veterani, što je poseban Harryjev projekt.

>>Službena potvrda: Vojvotkinja Kate i princ William čekaju drugo dijete!

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 4

MA
maki
20:32 08.09.2014.

Ne da je on Kralj, pa on je Car:)

LA
Lamilu
21:49 08.09.2014.

A i vi imate problema...

TO
tomzag
20:17 08.09.2014.

ja što je nego kralj - s deset milja funti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije