Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bajkovito

Hilary Swank udala se u 45. godini, a vjenčanicu su joj šivali 150 sati

Foto: PA/Pixsell
1/3
23.08.2018.
u 10:41

Hilaryna vjenčanica izrađena je od 25 m čipke, osam metara šifona i šest metara svilene organze, a krojačicama je za izradu trebalo 150 sati

Američka glumica i dvostruka dobitnica Oscara, 44-godišnja Hilary Swank, koja je slavu stekla ulogama u filmovima “Djevojka od milijun dolara” i “P.S. Volim te”, udala se na tajnoj ceremoniji za Philipa Schneidera nakon gotovo dvije godine veze.

Romantično slavlje priredili su u nacionalnom parku Redwood u Kaliforniji između divnih slapova i stabala starih i do 800 godina.

– Bilo je bezvremenski. To je jedina riječ kojom je to moguće opisati. Bila sam preplavljena zahvalnošću što se udajem za čovjeka iz svojih snova, a vidjeti sve ljude koje volimo na okupu u tako čarobnom okruženju bilo je ostvarenje snova – rekla je za američki Vogue.

 

 

 

 

 

 

 

Hilary je obukla elegantnu bijelu haljinu s potpisom Elieja Saaba koja je izrađena posebno za nju. Hilary je nosila cipele Christiana Louboutina koji je kreirao cipele i za Philipa. Glumicu je do oltara otpratio njezin otac, a uz nju je bila i najbolja prijateljica Mariska Hargitay koja joj je bila i kuma. 

VIDEO Hrvatice vole prirodan look

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije