Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pravi prijatelji

Harry i Meghan donijeli odluku! Bebi će kum biti jedan jako poznati par

Princ Harry i Meghan Markle
Foto: DPA/PIXSELL
1/4
30.11.2018.
u 18:39

Clooney i Amal bili su gosti na kraljevskom vjenčanju u svibnju, a njihovo prijateljstvo traje godinama

Iako se dijete Meghan Markle i princa Harryja još nije ni rodilo, već se nagađa tko bi mogao preuzeti svečanu dužnost kuma.

Meghan je godinama dobra s Amal Clooney, a princ Harry također se tijekom godina iznimno zbližio s njezinim suprugom, poznatim glumcem hollywoodske A-liste Georgeom Clooneyjem. Izvor koji im je svima blizak kaže da je veza među njima prilično snažna.

– Amal i Meghan godinama su bliske, a Harry i George zbog toga su postali prijatelji. Bliži su nego što se piše – izjavio je upućeni izvor za Daily Mail.

Clooney i Amal su bili su gosti na kraljevskom vjenčanju u svibnju.
Kraljevska obitelj ima malo drukčiji protokol kada su kumovi u pitanju. Ne postoji samo jedan, nego više njih. Prince George tako ima sedam parova kumova, princeza Charlotte pet, a princ Louis šest. Princ Harry i William svaki imaju po šest. 

Pogledajte video o osobama koje su počele u četrdesetima: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije