Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika podrška

Hadžihafizbegović zahvalan Ćiri Blaževiću: Stalno me zvao dok sam bio bolestan

Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/7
20.08.2020.
u 11:54

Otkrio je da misli da je koronavirus dobio 22. ili 23. lipnja, a onda i upalu pluća, a kada se to spojilo, tvrdi, bio je pakao.

Glumac Emir Hadžihafizbegović koji se borio s koronavirusom otkrio je tko ga je najviše zvao na telefon dok je bio bolestan. 
"Stalno me zvao i davao mi potporu Ćiro Blažević, želim mu se zahvaliti. Dragi Ćiro dobra sam bosanska zvijer, puno ti hvala za podršku koju si mi dao, zvao me skoro svaki dan" kazao je za Novu TV

Dodao je da je bilo to što je prolazio bilo strašno, te da je imao osjećaj da mu se kosti odvajaju od mesa. 

Otkrio je da misli da je koronavirus dobio 22. ili 23. lipnja, a onda i upalu pluća, a kada se to spojilo, tvrdi, bio je pakao.  Kazao je kako je uvjeren da se svi trebaju pridržavati mjera.  Naglasio je kako su već dva testa pokazala da je negativan, te da više nema upalu pluća.  Glumac je rekao je i da mu se nakon iskustva strašno povećala empatija za ljude koji imaju koronu. 

 - Nekako strašno mi se pojačala empatija za ljude koji imaju koronu. Kad čujem da ju netko ima molim se za ljude da što prije ozdrave. Ne znate ljudi što je to, nisam imao osjet mirisa, okusa, bio sam pozitivan, bio u samoizolaciji - priznao je. 

Komentara 2

Avatar mber
mber
12:30 20.08.2020.

Samire sve najbolje

ZV
zvezdomor
12:09 20.08.2020.

krepaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije