Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grabar Kitarović:

I Kolinda tuguje: Njegova djela bit će zauvijek upisana u sjećanja

kolinda
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/2
21.01.2015.
u 14:09

Svoje žaljenje izrazio je i Anđelko Leko, doajen hrvatskog hotelijerstva

Nakon smrti legendarnog pjevača Kemala Montena, na Facebooku se oglasila i novoizabrana predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović

– U povodu smrti Kemala Montena želim izraziti duboko žaljenje zbog odlaska velikog glazbenika i čovjeka. Njegova djela bit će zauvijek upisana u sjećanja i emocije mnogih generacija. Neka mu je vječna slava – kazala je Grabar Kitarović.

 

Svoje žaljenje izrazio je i Anđelko Leko, doajen hrvatskog hotelijerstva 

– Užasno mi je žao zbog smrti prijatelja, gospodina Kemala Montena, velikog pjevača i umjetnika. Žao mi je i što je otišao prerano, mogao je još puno toga dati. Znali smo se četiri desetljeća, a naročito pamtim vrijeme koje je u vrijeme rata i najgoreg bombardiranja Sarajeva proveo u našem zagrebačkom hotelu Panorama. Za njega uistinu imam samo lijepe riječi, a moram se sjetiti i pokojnog pjevača Indeksa Davorina Popovića. Njih dvojica su u to ratno vrijeme kod nas proveli nekoliko mjeseci – kazao nam je, pogođen tužnom vijesti, doajen hrvatskog hotelijerstva Anđelko Leko.

>> Preminuo Kemal Monteno!

>> 'Čuo sam se s Kemalom prošli tjedan, zvučao je optimistično. Jučer se nije javio...'

>> Prisjetite se najvećih hitova Kemala Montena

Komentara 7

SW
swic
15:13 21.01.2015.

Sta rec ? Nego zbogom Legendo .

1D
103 Derventska
16:12 21.01.2015.

Lijepo i kulturno od nase predsjednice Klinde Grabar Kitarovic.

LO
lotamrkonjic
15:26 21.01.2015.

Sva sreća šta postoji youtube i koncerti koje je održao pa se ovako i obični smrtnici mogu oprostiti od legende.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije