Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazao ih

Gospodin Savršeni objavio fotku s obitelji, pratitelji odmah uočili zanimljiv detalj

Mijo Matić
Foto: Instagram
1/7
08.08.2020.
u 14:20

Nakon nje su se javili još neki koji su u Miji poručili da ne mogu shvatiti tko je na slici majka, a tko sestra.

Mijo Matić najpoznatiji kao Gospodin Savršeni iz druge sezone RTL-ova showa na društvenim mrežama je pokazao svoju obitelj. Na fotografiji je pozirao sa sestrom, majkom i tetom, a s njima je na odmoru bila i njihova kujica Tia. 

Nakon brojnih komentara o tome kako Matić ima prekrasnu obitelj, javila se i jedna pratiteljica koja je učila zanimljiv detalj. 
"Svi imate isti nos" napisala je. 

Foto: Instagram screenshot

Nakon nje su se javili još neki koji su u Miji poručili da ne mogu shvatiti tko je na slici majka, a tko sestra. 
Mijo je na odmoru s roditeljima na Pelješcu i iako je na godišnjem i dalje predano trenira i održava svoju liniju, ali o svom ljubavnom životu ne odaje puno.

Podsjetimo u showu su u finalu Mijino srce pokušale osvojiti Mihaela i Nuša te je Mijo u finalu izabrao Nušu, ali ta ljubavna idila nije potrajala i došlo je do velikog obrata u njihovom odnosu. Nuša je bila spremna preseliti iz Slovenije u Zagreb, ali za Miju je zajednički život bio preveliki korak za koji nije bio spreman.

- Nuša je bila spremna doći u Zagreb, tada je bila u potrazi za poslom i gledala je kako se baviti glazbom. Za mene je to bio velik korak za koji nisam bio spreman. Shvatio sam to tijekom vremena koje sam proveo sam sa sobom, kad sam želio sabrati sve misli i osjećaje. Kao što sam već rekao, osjećao sam se emocionalno prazno i jedva sam se čekao vratiti svojem životu, treningu, poslu i prijateljima…- rekao je Mijo tada i preuzeo svu odgovornost za prekid.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije