Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na setu filma 'Dobra djevojka'

Glumac ispričao kako je upoznao slavnog kolegu čija mu se supruga sviđala: 'Bio sam šokiran'

10th Annual LACMA Art and Film Gala Presented By Gucci
Foto: Billy Bennight
1/12
14.01.2022.
u 23:00

- Sjećam se da sam se htio rukovati s njime, a umjesto toga rukom sam udario vrata. On mi je, tako smireno i drago rekao: 'Pa gle, imaš i drugu ruku, sve će biti u redu'. Bio je jako pristojan i sve je ispalo simpatično. Ali da, bio sam šokiran što sam ga upoznao – ispričao je glumac Jake Gyllenhaal.

Glumac Jake Gyllenhaal (41) otkrio je kako je upoznao svog slavnog kolegu, glumca Brada Pitta (58). Gyllenhaal je ispričao da su se upoznali 2002. godine tijekom snimanja filma 'Dobra djevojka' u kojem je glumio s tadašnjom Bradovom suprugom, glumicom Jennifer Aniston (52).

- Sjećam se da sam se htio rukovati s njime, a umjesto toga rukom sam udario vrata. On mi je, tako smireno i drago rekao: 'Pa gle, imaš i drugu ruku, sve će biti u redu'. Bio je jako pristojan i sve je ispalo simpatično. Ali da, bio sam šokiran što sam ga upoznao – ispričao je za W magazine

U listopadu prošle godine, glumac je priznao da je bio zaljubljen u Aniston tijekom snimanja filma 'Dobra djevojka'. - Da, sviđala mi se i stvarno je bila muka raditi - rekao je u 'The Howard Stern Showu' o snimanju scena seksa.

Foto: Reuters/Pixsell
Dodajmo da su se Brad i Jennifer rastali 2005. godine, a ona je nakon toga bila u braku s glumcem Justinom Therouxem. Istaknimo i da je Gyllenhaal tada bio u vezi s glumicom Kirsten Dunst. Glumčeva trenutna partnerica je manekenka Jeanne Cadieu.

VIDEO Počinje izbor za Večernjakovu ružu!

Ključne riječi

Komentara 1

RO
RogaBabaroga
09:06 15.01.2022.

pa Jack mi je baš zgodan! ljepši od Brada! ali eto ljubav je stvarno slijepa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije