Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uzrujali se

Gledatelji bijesni zbog pobjednice kulinarskog showa: 'Grozno! Živa namještaljka'

Foto: RTL
1/6
21.12.2019.
u 11:44

U napetoj završnici za titulu najbolje borile su se Ana, Dina i Franka, te su uspjele eliminirati ostale natjecatelje.

Prije no što je proglašena pobjednicom showa Tri, dva, jedan - kuhaj!, Franka Štengl je zaplakala.

Naime, u suze ju je bacio komentar Tomislava Špičeka koji je za njezino toplo predjelo rekao da ima dojam kako "jede blato".

U napetoj završnici za titulu najbolje borile su se Ana, Dina i Franka, te su uspjele eliminirati ostale natjecatelje. Ana Kamber je natjecanje završila na trećem mjestu dok je Dina Khaled Barghathi bila druga. Ipak, nekim gledateljima se nije svidjelo što je pobijedila franka te su se odlučili oglasiti u komentarima. 

"Već sam rekla da neću gledat to kuhanje i ja opet i svaki put pobjedi onaj koji nije zaslužio. Živa namještaljka. Ana je bila puno bolja i kao kuharica, a još bolja kao osoba. Žao mi je što nije ona pobijedila..." stoji u jednom komentaru, a slično misli i druga gledateljica:

"Grozno! Mogli su je onda već u prvoj epizodi proglasit pobjednicom. Sama sebe prvo prozvala favoritom, mamina mazica živčana... bljak... nije zaslužila pobjedu. Jučer poslužila već obrađenu rolanu šunkicu i dinstano zelje u 75 min. Sramotno. Franka... nemaš pojma u kuhanju... al su ti doma mamek, tatek i dedek rekli da si savršena"

Usljedilo je još nekoliko komentara koji tvrde da je Ana trebala pobijediti: 

"Ana je trebala pobijediti, najbolje je kuhala. Ta dijevojka je toliko pozitivna i vesela, njen osmijeh sve govori. Ni Dina ni Franka nisu zaslužile biti u finalu"

Zanimljivo je da su Franka i Dina show provele u paru, iako se nisu opće poznavale, te su bile 'slučajno sparene'. Do kraja showa su odlično surađivale. 

„Puno njih reklo je kako je bolje ispasti ranije nego izgubiti u finalu, ali nije tako i smatram kako je bolje biti drugi jer si ipak dokazao da imaš znanje i da nešto možeš napraviti“, zaključila je Dina pa čestitala svojoj donedavnoj partnerici koja je u suzama primila nagradu.

Franka Štengl tako je zaradila novčanu nagradu u iznosu od 50 tisuća kuna, Prima bon za namještaj u iznosu od 30 tisuća kuna, hladnjak Sancta Domenica Side by Side Premium i titulu najbolje amaterske kuharice u Hrvatskoj!

 

Ključne riječi

Komentara 29

JO
Joesel
13:47 21.12.2019.

A nad ovim naslovom, Gledatelji bijesni, trebao bi se zamisliti urednik. Koliko vidim iz komentara, samo je jedan "bijesan". Ali šta ćemo. Papir svašta trpi, a u Večernjem u zadnje vrijeme, puno toga.

CH
chemica
12:50 21.12.2019.

Ne ocjenjuje se tko je kakva osoba.

BA
bazinga
13:18 21.12.2019.

Tužno jedini cilj vam je posvađati jude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije