Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERAS NA VECERNJI.HR

Gledajte intervju s popularnim Željkom Joksimovićem!

Željko Joksimović
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
14.01.2019.
u 13:03

Ususret njegovom velikom koncertu u zagrebačkoj Areni, jedan od najpopularnijih regionalnih pjevača govorit će u video intervjuu za Vecernji.hr

Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda Željko Joksimović održat će veliki koncert u Areni Zagreb, a tim povodom ugostit ćemo ga u video intervjuu večeras  od 21.30 na Facebook stranici Večernjeg lista. 

Što nam priprema za koncert, koliko je romantičan, kako mu se promijenio život nakon rođenja blizanki, što danas misli o Eurosongu i puno drugih detalja iz njegovog života saznat ćete večeras - prvo na Facebooku, a nakon toga i na portalu Vecernji.hr.

Pogledajte video: Estradnjaci koji su postali duhovnjaci

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar anti_komunist
anti_komunist
14:28 14.01.2019.

popularan......kako kome....

KA
kalimera
19:44 14.01.2019.

Takve ne slušam.

RO
Rope22
21:46 14.01.2019.

Ma dajte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije