Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Glazbeni doček Nove godine uz FIO show

Glazbeni doček Nove godine uz FIO show
Foto: PR
1/4
PR
Autor
PR članak
27.12.2019.
u 15:24

U Novu 2020. uvest će vas Tamburaši Milenij, Ženska vokalna skupina Ive, Tamburaški sastav Fijaker, Dinacordi Luna Band i The Dekle, a tu su i specijalni glazbeni gosti Amir Kazić Leo, Mladen Burnać i Vladimir Kočiš Zec

Za ludi doček Nove godine najvažnije je dobro društvo. Uz domaćine kakvi su Ivan Fiolić Fio i Martin Fiolić gledateljima jamčimo pregršt dobre glazbe i humora u novogodišnjemu izdanju popularne zabavno-glazbene emisije Fio Show.

„Silvestro edition“ Fio Showa gledateljima donosi niz glazbenih hitova uz novogodišnji specijal u kojoj će ozbiljna glazba dobiti crtu neozbiljnosti i novogodišnjega ugođaja, a protagonisti će vas uz neočekivane izvedbe i goste uvesti u novu 2020. godinu.

U Novu 2020. uvest će vas Tamburaši Milenij, Ženska vokalna skupina Ive, Tamburaški sastav Fijaker, Dinacordi Luna Band i The Dekle, a tu su i specijalni glazbeni gosti Amir Kazić Leo, Mladen Burnać i Vladimir Kočiš Zec.

Ako planirate ostati kod kuće i večer provesti uz TV, onda nemojte propustiti glazbeni show za pamćenje i nezaboravan novogodišnji program.

„Silvestro edition“ Fio Showa možete pratiti u programu vaše regionalne televizije – Mreža TV Zagreb, Mreža TV Split i Diadora TV Zadar - od 20.00 do 02.00 sata.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?