Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni glasaju protiv

'Glasat ću protiv jer volim Hrvatsku'

natasa janjic
Foto: Screenshot
1/2
27.11.2013.
u 16:23

Nekoliko njih izjasnilo se kroz petominutni video kako će glasati protiv diskriminacije, primitivizma, nasilja nad manjinama, manipulacije i nepravde, odnosno, protiv inicijative 'U ime obitelji'.

Kampanji 'U ime svake obitelji' pridružile su se brojne javne osobe. Nekoliko njih izjasnilo se kroz petominutni video kako će glasati protiv diskriminacije, primitivizma, nasilja nad manjinama, manipulacije i nepravde, odnosno, protiv inicijative 'U ime obitelji'.

Ivan Šarić na sebi svojstven način objasnio je zašto će glasati protiv. Mislav Čavajda upitao je građane jesu li ikada osjetili ljubav, a Žanamari Lalić otkrila je da nema druge opcije osim glasati protiv jer je to jedino ispravno.

Glumica Daria Lorenzi Flatz rekla je kako je strašno važno da ne dopustimo da u naš ustav uđe diskriminacija. - Protiv je jedini civilizacijski odgovor na necivilizirano pitanje, rekla je Tatjana Jurić. Nataša Janjić Lokas rekla je kako će glasati protiv jer voli Hrvatsku.

Komentara 31

DA
dadalina
17:30 27.11.2013.

za mene oni nisu slavni...to što se međusobno tituliraju i koriste mediski prostor nije slava....

NO
noply
17:29 27.11.2013.

Kaj je ovo pranje mozgova ..... Komicari će mi nalagati za što glasati

MO
mojazemlja
18:19 27.11.2013.

Umjetnici koji žive kod roditelja ili su "iskamačili" gradske stanove.Ne plaćaju niti 10% stvarnog poreza državi,pjevaju po svadbama,u braku su po nekoliko puta,nisu dali kune za sirotinju.Kad nastupaju na tzv.humanitarnim koncertima ne naplaćuju sebe,ali uvjetuju svoje instrumente,razglas itd...i to masno naplate.Fuuuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije