Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Gabi nije imala lagano djetinjstvo: Majka nas je napustila, a vršnjaci su me maltretirali

Foto: RTL
1/5
24.03.2023.
u 16:00

Gabrijela ima 19 godina i najmlađa je kandidatkinja u ovoj sezoni showa i sebe opisuje kao zabavnu i šaljivu osobu koja je uvijek spremna pomoći drugima

Dio farmera u sinoć prikazanoj emisiji "Ljubav je na selu" dočekao je svoje kandidatkinje, a najmlađi farmer Ivan ugostio je na svojoj farmi ''zlatnu'' djevojku Donu (32), a osim nje, tu su još 19-godišnja Gabrijela iz Desinića te 33-godišnja Vanja iz Zagreba. 

Gabrijela ima 19 godina i najmlađa je kandidatkinja u ovoj sezoni showa i sebe opisuje kao zabavnu i šaljivu osobu koja je uvijek spremna pomoći drugima i jako je komunikativna i želi pronaći partnera koji ima slične osobine poput njezinih. Po zanimanju je trgovkinja, a sada radi i živi u Zaboku i njezino radno mjesto je u jednom trgovačkom lancu.

- Mesar sam i radim u jednom trgovačkom lancu. Jako sam se snašla u tome. Taj posao ne bih mijenjala nizašto. U radu s ljudima procvjetam, a tako mi se dogodi i s mesom. Okolina na moj posao reagira tako da im je to čudno, ali kasnije me baš zbog toga vole jer nisam kao i svi drugi - rekla je 19-godišnja Gabrijela za RTL. U razgovoru je otkrila i kako joj je djetinjstvo bilo teško i tijekom školovanja vršnjaci su je zadirkivali i maltretirali. 

- Imam dvije sestre i brata. Majka nas je ostavila i svima sam zbog toga bila čudna, kao da ne zaslužujem živjeti. Pronašla sam snagu u crtanju i pisanju. Kad crtam pokušavam na papir prenijeti nešto lijepo poput lavova jer se i sama kroz život borim kao lavica - ispričala je kroz suze Gabrijela i dodala joj je cilj učiniti oca ponosnim na nju jer se puno žrtvovao za nju. Pričala je o svojim bivšim ljubavnim iskustvima i priznala kako nije imala puno sreće u ljubavi te joj nijedna veza nije trajala duže od pola godine. - Kod partnera nikad ne bi tolerirala pesimizam i agresivnost. - istaknula je Gabrijela koja svoje slobodno vrijeme voli  posvetiti crtanju i pisanju. Zna raditi sve poljoprivredne poslove i vjeruje kako će se odlično snaći na farmi kod Ivana u Istri kod kojeg se prijavila jer smatra da je energičan i potencijalan muškarac za nju.

 

VIDEO Zavirili smo na probu glamuroznih kreacija poznatih dama, za crveni tepih odabrale su samo najbolje!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije