Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Interes

Fantastični podaci o gledanosti HRT-ovog prijenosa Večernjakove ruže

Foto: Josip regović/Pixsell, Tomislav Miletić/Pixsell
1/20
25.03.2019.
u 17:22

Naša jubilarna 25. dodjela Večernjakove ruže koja se održala u čarobnom prostoru zagrebačkog HNK bio je pravi spektakl koji je, prema podacima AGB Nielsena, u izravnom prijenosu na Prvom programu Hrvatske radio televizije pratilo 330.837 gledatelja

Dobro je poznata činjenica da su dodjele Večernjakove ruže spoj dobre glazbe, humora, odličnog scenarija i da je sve to ukomponirano u uvijek pomno promišljenu scenografiju i zanimljiv scenarij.

Iskušani je ovo recept za uspjeh kojem svake godine pridodamo i odlične prezentere, a to su uvijek osobe iz svijeta televizije, sporta, glazbe, glume...

Naša jubilarna 25. dodjela Večernjakove ruže koja se održala 22. ožujka u čarobnom prostoru zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta bio je pravi spektakl koji je, prema podacima AGB Nielsena, u izravnom prijenosu na Prvom programu Hrvatske radio televizije pratilo 330.837 gledatelja (podaci za gledanost 15 minuta u kontinuitetu), a shodno tomu ostvaren je udio od 14,3 posto u gledanosti (SHR).

Ovogodišnja dodjela bila je u slavljeničkom tonu, jer osim što Ruža obilježava 25 godina postojanja i Večernji list slavi svoj 60. rođendan. Taj slavljenički duh vladao je cijelom dodjelom na kojoj smo ovom prilikom prvi put uručili i Ružu za životno djelo i to našem legendarnom televizijskom voditelju Oliveru Mlakaru, a glazbenoj divi Josipi Lisac uručena je posebna Zlatna ruža za doprinos hrvatskoj glazbi.

Ne zaboravimo i odlične voditeljice Danielu Trbović i Barbaru Kolar te glazbene goste Maksima Mrvicu, zbor Izvor, Gibonnija, Hladno pivo i Josipu Lisac te Jacques Houdek i Roko Blažević. 

Pogledajte koje poznate osobe su uveličale dodjelu Večernjakove ruže

Ključne riječi

Komentara 2

SA
saff
19:44 25.03.2019.

i to je netko gledao?

BA
bazinga
17:49 25.03.2019.

Silosi tko još gleda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije