Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav rafal

Fanovi ostali zatečeni! Nedugo nakon poroda objavila fotografiju bez vjenčanog prstena

Ana Ivanović
Foto: Instagram/Wanda Nara
1/4
13.09.2019.
u 12:06

Ana Ivanović, bivša tenisačica i supruga nogometaša Bastiana Schweinsteigera, 30. kolovoza rodila je drugog sina, a nekoliko dana poslije poroda objavila je fotografije zbog kojih je uslijedio niz prozivki.

Bivša tenisačica Ana Ivanović i njezin muž Bastian Schewinsteiger dobili su još jednog sina krajem kolovoza. Svijetu još uvijek nisu obznanili ime bebe, ali to nije problem kojim se zamaraju njezini pratitelji na Instagramu. 

Naime, nakon što je objavila niz fotografija koje je snimila za kampanju jednog sportskog brenda još u veljači, pratiteljica je upitala pomalo neobično pitanje.

– Gdje ti je burma? – stoji kao izravno pitanje u njezinu komentaru ispod fotografija, a komentar je prikupio tek nekoliko lajkova. To je izazvalo veliku raspravu kojoj se priključila još jedna pratiteljica.

– Gdje je tvoja burma? Ne vidiš li da je fokus na Adidasu! Koliko jadnog svijeta, OMG – odgovorila joj je druga pratiteljica.  

Međutim, dio pratitelja koji nije upoznat s činjenicom da se snimanje odvilo prije sedam mjeseci prigovorili su joj da je "tek rodila i ne smije vježbati tako brzo poslije poroda". Oštre kritike stizale su sa svih strana, a Ana fanovima nije odgovarala na pitanja.

Podsjetimo, Nekad najbolja svjetska tenisača Ana Ivanović i njezin suprug, bivša zvijezda Bayerna iz Münchena Bastian Schweinsteiger dobili su svoje drugo dijete. Vijest o porođaju Ana je objavila na svom profilu na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Powering into the weekend! #SOORAJ #createdwithadidas

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

– Ispunjeni smo ljubavlju i srećom. Naš dječak dobio je malog brata – napisala je Ivanović pokraj fotografije na kojoj se vide ruke sretne obitelji. 

– Biti mama jedna je od najljepših stvari na svijetu. Prava radost. Također, naučiš cijeniti male i jednostavne stvari, na primjer kad spavaš u komadu nekoliko sati ili stigneš otuširati se – napisala je Ana u jednoj objavi. Inače, tenisačica i njen suprug trenutačno žive u Chicagu, pa su obožavatelji Anu pitali što joj nedostaje iz rodne Srbije, a ona je odgovorila: – Nedostaje mi domaća kuhana hrana i šetnja uz rijeku u Beogradu.

Lani u ožujku, Ana Ivanović rodila je prvog sina Luku.

 

Komentara 2

DU
Deleted user
12:34 13.09.2019.

Ozbiljno ste prenijeli raspravu neke dvije djevojke iz komentara na sliku nekakve Ane Ivanovic? Pa da se sama Ana Ivanovic s nekim raspravljala bilo bi apsolutno nebitno...

Avatar Antikomunist
Antikomunist
12:42 13.09.2019.

Majke ti mile za ne povjerovat čime se ljudi bave nadmašili su i najlajavije selske babe tračare

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije