Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurojackpot

Igra na sreću od petka se s RTL-a seli na Prvi program HRT-a

Eurojackpot
Foto: Hrvatska lutrija
1/3
18.11.2015.
u 10:20

Emisiju u kojoj sudjeluje sedamnaest europskih država iz HTV-ova studija 8 vodit će Mirna Maras.

Međunarodna igra na sreću Eurojackpot od petka, 20. studenoga, prikazivat će se na HRT-u u 22.50 sati na Prvom programu. Emisiju u kojoj sudjeluje sedamnaest europskih država iz HTV-ova studija 8 vodit će Mirna Maras.

– Uz TV Bingo i Loto igre 7/39 i 6/45 Eurojackpotom smo objedinili najatraktivnije igre na sreću Hrvatske lutrije u programu HRT-a. Novi, suvremeniji vizualni pristup u skladu je sa sadržajem Eurojackpota i nadam se da će se promjena svidjeti i igračima Hrvatske lutrije i gledateljima – kaže urednica projekta Elizabeth Homsi.

Emisiju Eurojackpot do sada smo gledali na RTL Televiziji, a vodila ga je Antonija Stupar Jurkin

>>Pogođen Eurojackpot! 293 milijuna kuna ide u Finsku

>>U Hrvatskoj pogođen dobitak od gotovo 2 milijuna kuna

Komentara 2

Avatar Dobronamjerna_osoba
Dobronamjerna_osoba
11:11 18.11.2015.

Eh, da je osvojiti eurojackpot.

RA
raunig1
14:49 18.11.2015.

jako bitno na kojem ce programu biti kad je to od 23h ionako repriza. Izvlacenje je u Helsinkiju puno ranije negdje oko 19h mislim ja saznam brojeve 2h prije nego pokazu na hrt-u.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije