Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražila se karta više

Elemental će u Ksetu dva puta odsvirati cijelo 'Tijelo'

elemental
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/4
08.12.2016.
u 11:29

Prvi i vjerojatno posljednji put bend će u cijelosti odsvirati svoj posljednji cijenjeni album "Tijelo".

Elemental je pripremio veliko iznenađenje za obožavatelje 9. i 10. prosinca u KSET-u. Prvi i vjerojatno posljednji put bend će u cijelosti odsvirati svoj posljednji cijenjeni album "Tijelo". 

Nakon što su rasprodali prvi koncert koji je u petak 9.12., u dogovoru sa KSET-om odlučili su dodati još jedan koncert, u subotu 10.12. Kao i za prvi dan u prodaji za drugi dan je samo 250 ulaznica. Prvi dan je rasprodan u samo 4 dana dok je za subotu ostalo jos svega nešto malo ulaznica.

Nakon što su ove godine samostalno izdali sedmi studijski dvostruki album “Tijelo”, rasprodali Dom sportova, osvojili Porina za pjesmu godine i dobili nominaciju za MTV Best Adria act – Elemental će se pridružiti proslavi 40. rođendana kultnog zagrebačkog kluba KSET. Posljednji put nastupili su u KSET-u prije 8 godina, a prvi puta 2000. kad je izašao i prvi album benda “Moj njegov i njen svijet”.

Posljednji put nastupili su u KSET-u prije 8 godina, a prvi puta 2000. kad je izašao i prvi album benda “Moj njegov i njen svijet”.

Cijena ulaznice iznosi 70 kn u pretprodaji i 90 na ulazu, a mogu se nabavitimožete nabaviti u KSET-u (Unska 3).  Ulaz se otvara u 20h, a nastup počinje u 21h.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije