Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaputić A. McQueena

Ekonomična Kate: Ovu kreaciju nosi već četvrti put

Foto: PA/Pixsell
1/10
21.05.2018.
u 08:41

Iako je u njemu izgledala sjajno, modni stručnjaci zamjeraju joj što ga je u javnosti “prošetala” već četvrti put!

Budući da je na kraljevskom vjenčanju bilo puno zvijezda, puno se govori o tome tko je što odjenuo.

I dok je vrhnje modne kritike pobrala Amal Clooney u žutoj haljini Stelle McCartney, mnogo je više slavnih uzvanica koje su zaradile podsmijehe modnih kritičara. Jedna od njih svakako je i Williamova supruga Catherine, koja je za vjenčanje odabrala bijeli kaputić Alexandera McQueena.

Iako je u njemu izgledala sjajno, modni stručnjaci zamjeraju joj što ga je u javnosti “prošetala” već četvrti put! Prije tri godine nosila ga je na krštenju kćeri Charlotte, zatim ga je prije dvije godine obukla i za proslavu rođendana kraljice Elizabete te je ovu kombinaciju nosila još jednom prilikom. 

Na meti kritika našla se i Victoria Beckham koja se ni ovog puta nije nasmijala, a nosila je tamnoplavu haljinu vrlo sličnu onoj koju je imala i prije sedam godina na vjenčanju Willa i Kate.

Meghanina prijateljica, tenisačica Serena Williams blistala je u Versaceovoj haljini, a Oprah Winfery odabrala je kreaciju Stelle McCartney.

1/50

Komentara 2

KO
konzervativac
11:32 21.05.2018.

Vojvotkinja od Cambridgea ima troje djece, a zadnje je rodila prije par dana. Izgleda kao milijun dolara. Oblači se u ono u čemu se osjeća ugodno i što se njoj svidja, a ne drugima. Modni stručnjaci se bave kvalitetom, estetikom i prikladnošću neke odjeće na nekome, a o tome koliko tko puta nosi neku opravu brinu se besposlene drkadjije. Na tenisačici je najljepše, najotmjenije i nevjerojatno profinjen bio njen muž bjelac. Oprah je nosila jedan od lošijih šešira na izložbi, a onolikim naslagama nezdravih masnoća ne pomaže ni konzorcij kreatora.

Avatar uz_kavicu
uz_kavicu
08:55 21.05.2018.

Ekonomična kažete? Da vidite koja sam ja tek princeza! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije