Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ekipa filma "Taxi Blues" uveličala zagrebačku premijeru

Taxi Blues
Foto: Promo
1/29
23.01.2019.
u 14:55

Kralj humora Andrija Milošević predstavio svoju najnoviju hit komediju

Na sinoćnjoj premijeri filma „Taxi Blues“ smijehom se borilo protiv snježnih pahulja i, možemo reći da je humor pobijedio!  

Svečana premijera filma održana je sinoć u kinu Cineplexx City Center one East u Zagrebu i na kojoj su se okupile mnoge osobe iz svijeta medija, filma, glazbe: Antonija Blaće, Hrvoje Brlečić, Damir Hoyka, Lana Mihić Klingor, Sementa Rajhard, Dalibor Petko, Katarina Moškatelo zajedno sa svima onima željnih dobrog humora i zabave. Upravo toga sinoć nije nedostajalo za što se pobrinula ekipa filma na čelu s Andrijom Miloševićem, poznatim iz serije Andrija i Anđelka, koji je svojim prepoznatljivim humorom i karizmom uveličao sinoćnji događaj. Uz Andriju, premijeri su se pridružili i glavna glumica u filmu Milena Predić, koscenarist Marko Backović, producent i koscenarist Marko Jocić te redatelj Miroslav Stamatov.

Foto: Promo

Kako je u filmu okosnica radnje jedna nevjerojatna noć beogradskog taksista, na premijeru filma ekipu i glumce dovezao je upravo taxi Cammeo, partner filma.

Da je Taxi blues komedija koja će nas ove zime riješiti siječanjske depresije i nasmijati do suza dokazala su nasmijana lica publike čiji smijeh nije prestajao sve do kraja projekcije.

Sinopsis filma: Glavni junak ove priče je Marko, simpatični propali dramaturg koji godinama radi kao taksist i čije avanture pratimo tijekom jedne urnebesne noći. Naizgled jedan normalan dan na poslu pretvorit će se u kaos kada se u njegov auto ušulja dječak Damir koji je pobjegao iz doma za nezbrinutu djecu i koji je u potrazi za svojim ocem. Vožnja njih dvojice u taksiju tijekom jedne noći će rezultirati gomilom suludih situacija koje će se smjenjivati zajedno sa mnoštvom likova koji će prodefilirati kroz taksi kao mušterije.

Režija: Miroslav Stamatov
Uloge: Andrija Milošević, Todor Jovanović, Milena Predić, Aleksandra Tomić, Sergej Trifunović, Boris Komnenić, Bojan Dimitrijević, Nikola Đuričko, Boris Milivojević, Nikola Pejaković, Srđan Bjelogrlić i drugi.

TAXI BLUES U KINIMA OD 24.1.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije