Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve je objasnila

Ecija pozirala u mini haljini i visokim čizmama pa poslala snažnu poruku: 'Ne zavirujte u prošlost'

Foto: Instagram
1/8
24.04.2021.
u 16:30

Ispod fotografije odmah su počeli pljuštatit komplimenti na račun poruke, ali i izgleda. "Objasnila si", "Predivna", "Koja noga!", "Lijepo napisano", samo su neki od komentara ispod objave.

Bivša radijska i TV voditeljica Ecija Ivušić svoje pratitelje često iznenadi izazovnim fotografijama kojima se često služi kako bi skrenula pozornost na svoje statuse. Ovog puta Ivušić je pozirala ležeći na travi u crnoj mini haljini i visokim čizmama, a uz fotografiju je napisala i snažnu poruku. 

"Uhvatim se ponekad usred nekih izazovnijih dana da počnem mjerkat tuđa dvorišta. Pa je li tamo trava zelenija, jel ograda šira i je li bazen dublji?", započela je Ivušić. 

"Hvala bogu pa se vrlo brzo centriram i shvatim da nit volim zelenu boju, nit granice, a bome i preferiram mora nad bazenima. Također mi je jasno da neke tuđe trave ne bih znala pokositi, ograde preskočiti, a možda bih se i utopila u baš takvom bazenu.
I to je to. Imaš samo svoje dvorište i kakvo god da je, tvoje je. Čak i ako nije dvorište, nego samo uski hodnik ispred vrata, bitno je samo iz kakve “kuće” u njega zakoračiš. Neka su vam “kuće” tj. glave sretne i prazne od briga ovaj vikend. I neka su vam “dvorišta” zelena", dodala je voditeljica pa se osvanula i na iskrivljenu percepciju svijeta i života koja je rezultat društvenih mreža. 

Foto: Instagram screenshot

"Ako igdje zapne, možda vam pomogne nekoliko činjenica oko ove idealne proljetne fotke. Da, trava izgleda dosta zeleno, znam. Ali u kutevima su ostaci snijega od dana prije. Da, lagano sam proljetno obučena, ali je cca 7 stupnjeva. I da, ležim u dvorištu i ne, nije moje. Uz sve to slika je slikana prije par tjedana. I eto, to vam je najčešće Instagram i sva njegova šarenila, pardon zelenila. Lijep vikend vam želim, gdje god da jeste u sadašnjem trenutku. Živite ga i ne zavirujte u prošlost. Niti u tuđa dvorišta.
Pusa, bok, E", zaključila je Ivušić. 

Ispod fotografije odmah su počeli pljuštati komplimenti na račun poruke, ali i izgleda. "Objasnila si", "Predivna", "Koja noga!", "Lijepo napisano", samo su neki od komentara ispod objave. 

Foto: Instagram screenshot

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku Nike Turković

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije