Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševila pratitelje

Ecija Ojdanić pokazala je novu frizuru, a naglasila je i nešto drugo: 'Bravo za izgled'

Zagreb: Predstavljanje Jesenske sheme HRT-a
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/17
24.11.2022.
u 22:00

Ecija se kod frizera uputila u crnoj kožnoj minici i bijelom puloveru te visokim crnim čizmama, a ovom je kombinacijom posebno istaknula svoje duge vitke noge. Na licu je, pak, pozornost privlačio crveni ruž.

Glumica Ecija Ojdanić (48) odlučila je uzeti vrijeme za sebe i otišla frizeru, a promjenu koju je napravila podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Na fotografiji koju je podijelila sjedi u frizerskom salonu te se ističe kako je njezina kosa ravna. Kod frizera se uputila u crnoj kožnoj minici i bijelom puloveru te visokim crnim čizmama, a ovom je kombinacijom posebno istaknula svoje duge vitke noge. Na licu je, pak, pozornost privlačio crveni ruž.

- Ne znam zašto ispadne da najčešće dogovorim odlazak frizeru ili pranje auta baš po kijametu, ali znam da odlazak frizeru uvijek djeluje ljekovito. Kako na moju kosu, tako na moje raspoloženje – objasnila je glumica u opisu fotografije.

Pratitelji su joj u komentarima uputili brojne komplimente. "Bravo za izgled", "Dama sa stilom", "Savršenstvo", "Frizura Vam je top", "Vau top", "Najbolja frizura ikad", pisali su joj.

Inače, glumica, koja je aktivna i u kazalištu i na malim ekranima, često se javi i svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Tako je nedavno pokazala kako njezino lice izgleda bez šminke, kao i sa šminkom koju nosi kada glumi kneginju Anušu u popularnoj seriji 'Mrkomir I.' čija je druga sezona u pripremi. Tijekom snimanja pokazala je i kako krati vrijeme u pauzi. Radi se o trčanju, kojim se aktivno bavi te koje joj pomaže održati njezinu savršenu liniju.

VIDEO Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije