Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 10 dana izolacije

Ecija Ivušić pokazala kako izgleda nakon zaraze koronavirusom: 'Ne znam trebam li se zabrinuti...'

Foto: instagram
1/9
10.01.2022.
u 13:35

Ecija je na Silvestrovo otkrila da je zaražena koronavirusom, a 10 dana kasnije pokazala je i kako izgleda nakon izolacije

Influencerica te bivša televizijska i radijska voditeljica Ecija Ivušić (35) na Silvestrovo je pratiteljima na Instagramu otkrila da je zaražena koronavirusom zbog čega je doček provela u izolaciji. Otkrila je tada koliko joj teško pada što u novu 2022. godinu nije ušla uz zaručnika Gorana Beloševića koji je tog dana imao gažu s bendom Pravila igre, a sada se javila i otkrila posljedicu koju je zaraza ostavila na njezinu organizmu. Naime, Ecija je zbog bolesti izgubila na težini, a pratiteljima je otkrila da trenutačno ima 48 kilograma. 

"My summer body aka post covid body je spreman", napisala je Ecija u opisu fotografije na kojoj pozira pred zrcalom s podignutom majicom koja prikazuje njezin ravan trbuh. "48 kg sam zadnji put imala na faksu. Ne znam da l' da si čestitam ili da se zabrinem", dodala je influencerica u objavi na svom Insta Storyju. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Ecija se na Silvestrovo pratiteljima javila iz kreveta i otkrila da je i nju poharao virus. 

"Malo je reći da sam drugačije zamišljala prvi zajednički doček Nove s Goranom. S obzirom na to da trenutno ima gažu, znala sam da puse točno u ponoć neće biti, ali da puse UOPĆE neće biti, to ipak nisam računala. U ljubavi i u koroni. Tako bih mogla nazvati posljednje poglavlje svoje 2021. Odolijevala sam 2 godine + 2 doze, ali ni to očito nije bilo dovoljno. O bolešćuri neću pričati, dosta mi ju je, a vjerujem i vama. Ali ću se s dozom opreza zahvaliti ovakvoj i sličnim nedaćama koje nas svako malo podsjete koliko smo fragilni, koliko smo jaki, koliko smo nezahvalni i koliko smo voljeni", napisala je tada Ecija. 

Otkrila je i kako o njoj cijelo vrijeme brine zaručnik Goran. "Ima ta jedna polica u ormaru ispred sobe, koju smo pregradili da mi Goran može ostavljati hranu otkako sam se razboljela. A ima i ta jedna pregrada u mom srcu koja se potpuno srušila otkako sam njega zavoljela. Neću lagati, i bez korone sam znala koliko me voli, koliko je nesebično spreman brinuti o meni i Riju, ali nekako taj scenarij postane još duboko uvjerljiviji dok ga gledam već 6. dan kako me održava na životu s cijeđenim sokovima, ručkovima, večerama, desertima i (lošim) forama koje nabacuje preko maske. Samo da se malo nasmijem. Jer smijeh – liječi. Kad već poljupci i zagrljaji ne mogu", dodala je. 

Otkrila je i kako je prethodna godina za nju bila predivna jer je upoznala ljubav svog života. "Draga 2021., mnogima si bila loša, meni si bila divna, hvala na svim poglavljima, pa i na ovom zadnjem. Draga 2022. dobro nam došla ❤️✨ nadam se da dolaziš u ljubavi, miru i zdravlju. A ako si opet neka ćudljiva kao prošle dvije, don’t worry, izdržat ćemo još i tebe. Dosta kvalitetno čeličenje odrađeno je već s prethodnicama ￰゚✨ Veselim ti se i čekam te u ljubavi i nadi. Sretna vam nova, ljudi", napisala je tada Ecija.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija 🤍 (@ecija_ivusic)

VIDEO Pogledajte najbolje trenutke s dodjele Večernjakove ruže

Komentara 3

DU
Deleted user
13:46 10.01.2022.

zenska visoka metar pedeset glumata da joj je 48 kila malo, ajde dobro. gledam je prije koju godinu na korculi, kratke noge i velika glava, nista posebno ali ja to ne kuzim: ona je influenserica a ja seljo ;)

BU
bucogi
14:46 10.01.2022.

A što bi tek bilo da se nije cijepila...

Avatar jebb
jebb
13:51 10.01.2022.

"Odolijevala sam 2 godine + 2 doze..." Zaboravila si se ubrizgati i "boosterom"! Rezimski strucnjaci tvrde da bi manje smrcala poslije zaraze! Jos jedna reklama za ucinkovitost eksperimentalnih "cjepiva"... protiv bolesti od koje se preko 99.5% zarazenih oporavlja, ogromna vecina bez ikakve lijecnicke intervenicije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije