Naslovnica Showbiz Zvijezde

Duško Valentić i Branka Juras pred rastavom, više ne žive skupa

– Upravo izlazim iz zajedničkog stana moje supruge i mene i idem do trgovine. Šokirali ste me ovom pričom. Navikao sam da čujem razne priče o sebi pa se više ne obazirem na njih – rekao nam je 62-godišnji Valentić.
07. kolovoza 2012. u 19:00 2 komentara 7057 prikaza
duško
Foto: Anto Magzan/Pixsell

Iako je ljubavna priča proslavljenog hrvatskog glumca Duška Valentića i njegove supruge Branke Juras počela bajkovito, sve su glasnija šuškanja da je njihova ljubav presušila. Prije desetak godina Duško je uočio Branku u tramvaju i odmah pomislio: “Zašto je ova lijepa žena tako tužna?”. Kada ju je sljedeći put vidio, odvažio se i prišao joj, a njihova ljubavna idila trajala je do početka ove godine. Barem se tako učestalo govori u zagrebačkim glumačkim krugovima.

Pokušaji pomirenja

Navodno su supružnici, koji su u braku 12 godina, zapali u krizu još u siječnju, a ni mjeseci pregovaranja nisu urodili pomirenjem. Priča se da je prvo glumac napustio njihov zajednički stan, a nedugo nakon što se vratio, stan je napustila Branka. Glumački izvori tvrde da su Duško i Branka pred rastavom, no ni glumac ni glasnogovornica Hrvatske stranke umirovljenika u telefonskom razgovoru nisu nam htjeli potvrditi informaciju.

– Upravo izlazim iz zajedničkog stana moje supruge i mene i idem do trgovine. Šokirali ste me ovom pričom. Navikao sam da čujem razne priče o sebi pa se više ne obazirem na njih – rekao nam je 62-godišnji Valentić.

Na pitanje rastaje li se, britko je odgovorio: – Ne!

Njegova 18 godina mlađa supruga Branka također je bila štura u odgovoru. – To nije tema od javnog interesa i ne vidim potrebu da komentiram privatni život – bilo je sve što nam je rekla..

Duško Valentić, inače član kazališta Gavella, gledateljima posebno poznat kao Papundek iz serije “Velo misto”, nikad nije krio koliko ga skladan brak s Brankom ispunjava, a jednom je izjavio da bi rado ponovio svoju svadbu kada bi bio moguć povratak u prošlost.

Glumac, kojeg gledatelji sapunica pamte po ulogama u “Ponosu Ratkajevih”, “Sve će biti dobro” i “Najbolje godine”, u kojima je igrao svećenika Andriju, sa suprugom je odlazio i u crkvu iako nije vjernik, a ona je njega pratila na svim javnim događanjima

Oboje imaju brak iza sebe

I Dušku i Branki ovo je drugi brak. Glumac je prvo bio oženjen Stelom Telebuh Stazić, poslovnom ravnateljicom HNK u Zagrebu. U tom braku dobili su danas 31-godišnju kćer Jelenu. Stela se kasnije udala za Darka Stazića, ravnatelja kazališta Gavella, čiji je član i Duško. Branka Juras iz prijašnjeg braka ima kćeri Doru (23) i Martu (17), koje se često može vidjeti u publici na očuhovim predstavama.

Mala škola financija
Edukativni projekt
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas

  • Bullshitter:

    Tu se ne zna tko koga... ni ko pije ni ko plaća.

  • -obrisani-:

    Vidim da se bivšeg američkog veleposlanika, a jako dobrog prijatelja gore navedenog para, ne smije nazvati imenom koje ga zapravo najbolje opisuje. Zanimljivo kako te kriterije ne primjenjujete kada je u pitanju prvi hrvatski predsjednik Dr. Franjo Tuđman.