Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Drele ima sposobnosti za vođenje, ali i sklonost političkom fanatizmu ili ekstremizmu

Važno je da zadrži svoj stav i da ne padne pod utjecaj osoba koje ga mogu izmanipulirati svojim idejama. Vjerojatno će upravo zbog toga promijeniti političku stranku.
19. srpnja 2020. u 10:00 3 komentara 717 prikaza
Davor Dretar Drele
Foto: Sandra Šimunović/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/4

Davor Dretar Drele je pripadnik vrlo zanimljive generacije Hrvata koji se bave javnim poslom. Karizmatični i prepoznatljivi. Vole se izdvojiti iz prosječnosti, najčešće svojim komunikacijskim vještinama privuku pažnju medija i javnosti. Kod njega je vidljivo da je odrastao u atmosferi s puno glasnog govora, komentiranja i zanimljivih priča. Njegove sklonosti humoru, radoznalost i znatiželja potiču ga da uvijek nešto uči, informira se. Često gestikuliranjem pojačava komunikaciju sa sugovornikom kako bi se uvjerio da ih on sluša. Ima predispoziciju za sva zanimanja gdje se traži komunikacija, spajanje ljudi mjesta i ideja, organiziranje pučkih događaja. On je privatno vrlo razgovorljiv kada je nervozan ili kada započinje nešto novo.

Davor Dretar Drele
1 / 11

U Dretaru su akumulirane veće rezerve energije, pa kada se čini umoran on pokrene tu svoju rezervnu energiju i nastavi dalje. Ima i praktične sklonosti, a verbalne reakcije su mu vrlo brze. Odlično se snalazi u svim vrstama debata - ima brze i oštre odgovore. Trebao bi iskoristiti i svoj literarni talent, ali on više voli govoriti nego pisati. Spreman je uvijek pomoći drugima. Davor Dretar ima ukus i osjećaj za lijepo, pa se trudi imati lijep i ukusno uređen dom. Oprezan je s novcem. Iako je Djevica u horoskopu, Drele ima sposobnosti za vođenje, ali i sklonost političkom fanatizmu ili ekstremizmu. Iako druge zna zabavljati i nasmijati, on je dosta ozbiljan, poput klauna kojemu je maska na licu zaštita. Sklon ironiji (ti se smiješ meni, a ja sam ozbiljan). Ako energiju umjereno koristiti, može imati puno koristi za zdravlje. Leđa i kralježnica su mu osjetljivi pa treba izbjegavati posao na kojem se puno sjedi ili se nakon toga baviti kretanjem ili sportom, i potpuno izbjegavati alkohol. Srce je mišić pa ga ne treba previše naprezati i izlagati riziku.

Ulaskom u hrvatski parlament Drele ima priliku pokazati svoju inteligenciju, zastupati dio stanovništva koji se s njime poistovjećuje na osnovi onoga što je javnost vidjela njemu i dala svoj glas. Problem bi mogao nastati u trenutku dvojbe i neodlučnosti, a takvih će trenutaka biti. Važno je da zadrži svoj stav i da ne padne pod utjecaj osoba koje ga mogu izmanipulirati svojim idejama. Vjerojatno će upravo zbog toga promijeniti političku stranku.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

VIDEO Pogledajte koji su se hrvatski estradnjaci izborili za saborsku klupu!

 

Zajednički odmor Marko i Momčilo opet su modno usklađeni, a stilist jednim detaljem privlači pažnju Marijana Batinić odmara se Trudna Marijana Batinić objavila fotku u badiću i poručila: 'Samo što ne grizem' A1 DONOSI A1 Je li plaća zbog krize ponovo postala najvažnija za odabir posla? Evo u kojoj tvrtki za rođenje djeteta zaposlenima daju 10.000 kuna, a u kojoj mogu birati odakle žele raditi
Predsjednik Zoran Milanović
junak našeg doba
Piše Miljenko Jergović: Zoran Milanović, javnost bez medija
Financijska pismenost
NOVA PARADIGMA
Financijska pismenost sve prepoznatija kao ključna životna vještina današnjice
  • Zvir Zvirek:

    Konečno Kajkavci na vlasti. Fletno ukidanje hrvatskoga jezika i postavljanje Kajkavskoga za jedini jezik v celi zemlji treba biti 1. koračaj.

  • Avatar Adminjetrica
    Adminjetrica:

    Naravno čim je netko iz DP odmah negativno o njemu pa makar i astrologinja stvarno što je previše...