Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 dana za 19.500 eura

Drama na ljetovanju Nikoline Ristović: Izbačeni smo iz vile! Vlasnik: Uništavali su kuću

Nikolina Ristović i suprug Vidoje na odmoru u Bolu na otoku Braču
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/6
08.08.2020.
u 23:20

Nikolina i Vidoje Ristović navodno su ostali i bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura

Voditeljica Nikolina Ristović proživljava pravu dramu na ljetovanju. Ona i suprug Vidoje Ristović te njezine dvije kćeri navodno su izbačeni iz vile u Kaštel Starom.

Slobodnoj Dalmaciji je ispričala kako su 12. dana boravka u vili, s 30. na 31. srpanj izbačeni na ulicu. Vlasnica vile u kojoj su ljetovali je Ana Šabić, supruga Slovenca Roka Gale. On je navodno napao Vidoja, a Nikolinina kći Hana pala je u nesvijest zbog stresa i završila na Hitnoj.

Par je navodno ostao i bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. U gotovini su, naime imali između 65 i 68 tisuća eura, a nestali su im skupocjeni satovi i nakit.

Nikolina Ristović i suprug Vidoje na odmoru u Bolu na otoku Braču
1/9

Nikolina je ispričala kako je sve počelo još prvoga dana kada su došli u vilu koju su platili 19.500 eura za 14 noćenja.

– Tog prvog dana nas je dočekao Rok Gale i zamolio nas da mu u gotovini damo ostatak novca kao i depozit od tri tisuće eura u slučaju štete iako je bilo rečeno da će depozit biti dvije tisuće. Sve smo mu to uredno dali na ruke. Mila majko, što je potom uslijedilo... Taj čovjek nam je svaki dan počeo dolaziti s različitim izgovorima koji su se najčešće odnosili na radove u kući. Znao je ostajati i po 45 minuta, što je radio i gdje je sve ulazio, ne znamo. Potom je postao toliko slobodan da mi je govorio: 'Što si umorna, loše izgledaš, jesi li tulumarila?', a Vidoju je dobacivao: 'Smorila te obitelj? Imam ja neke Brazilke u Beogradu koje te mogu razonoditi'. Čak mi je rekao da sam krivo namjestila traku za vježbanje pa da će morati naplatiti depozit. Vrhunac svega je bio kad smo vidjeli da je cijela vila prekrivena kamerama, što znači da je mogao pratiti svaki naš korak – ispričala je Nikolina.

Vlasnik vile ima drugačiju priču.

– Uništavali su mi kuću. I premda sam ih na to stalno upozoravao, nisu prestajali, a na kraju su mi još i zaprijetili. Uvijek se trudim oko gostiju, nikada prije, ponavljam, nikada ni s kim nisam imao problema. Pa osam ljudi je dva dana čistilo nakon njih. Morali smo kupovati nove stvari. Da su se držali kućnog reda i da nisu prijetili, nikada do toga ne bi došlo – ispričao je Gale.

Komentara 23

DU
Deleted user
23:34 08.08.2020.

Umišljena i ocvala balkanska TV voditeljka te njen uvaženi suprug opančar su u vilu doveli decu, neke drugove, četiri džukele i tvora pa u tri dana sve po vili zasrali i oštetili. Sad se prenemažu jer su naučili da im se daje besplatno, a slovenec im zabio kajlu koju će još dugo osetiti...čak i u Be(zvez)ogradu.

ST
stric21
01:15 09.08.2020.

.... pišekicu i njenu ekipu treba izbaciti iz Države a ne samo iz privatne kuće...

KD
Kibi Dabi
08:25 09.08.2020.

Međunarodni incident u Dalmaciji. Kekec napao čestitu porodicu iz Srbije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije