Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
život na vagi

Drama između kandidatkinje i trenera: Ja sam ušao u taj odnos iskreno, svim svojim srcem

Foto: RTL
1/4
27.11.2020.
u 07:00

Nakon izazova Edo je želio nasamo popričati s Petrom jer nije dala sve od sebe za vrijeme zadatka, ali Petra mu je rekla da o tome sada ne želi razgovarati, što je njezinog trenera razljutilo pa je odustao.

U večerašnjoj epizodi 'Života na vagi', kandidati su posjetili Vukovar. U perivoju baroknog dvorca Eltz morali su odraditi veliki izazov. ''S jedne strane je 20 dijelova puzzli koje treba prenijeti preko poligona i složiti sliku dvorca. Nagrada je kilogram prednosti na vaganju!'' objasnio je pravila Edo.

Izazov je bio naporan, no tijesna borba odigrala se između Dominika i Marice, a Marica je na kraju pobijedila i dobila prednost od jednog kilograma na vaganju. ''Marica je nadnaravno moćna za jednu curu, zaslužila je ovu pobjedu'', zaključio je na kraju Matej.

''Super je pobijediti. To je moja veća pobjeda ovdje i drago mi je da nisam puno lošija od dečki'', sretna je bila Marica te dodala da je ponosna na sebe.

Nakon izazova Edo je želio nasamo popričati s Petrom jer nije dala sve od sebe za vrijeme zadatka, ali Petra mu je rekla da o tome sada ne želi razgovarati, što je njezinog trenera razljutilo pa je odustao.

''Ja sam ušao u taj odnos iskreno, svim svojim srcem, svom svojom dušom, i ja joj od srca želim i dalje sve najbolje. Međutim, ako ona želi ići putem koji nije ispravan, nije pravi, ja tim putem ne želim ići i ne mogu joj tada pomoći'', rekao je Edo.

Petra je za to vrijeme komentirala da se osjeća kao 'Pale sam na svijetu' jer joj je otišla Viki, a i bila je, kaže, loše volje. ''Već unaprijed znam da ću biti zadnja i nije mi to više zabavno. Ne želim odustati, ne znam što dalje očekivati, ali danas mi ne ide'', zaključila je Petra.

Trenerica Maja odlučila je iznenaditi Petru, a Edo Mateja. Maja je Petru odvela među konje i tako je jako razveselila da je komentirala kako obožava sve vrste konja te da je često znala otići u konjički klub u Karlovcu, ali ju je uvijek bilo strah jahati zbog težine. Budući da joj je Maja otkrila da jaše, Petra je bila oduševljena što dijele istu ljubav prema konjima.

Za to vrijeme Edo je Mateja odveo u sportsku rukometnu dvoranu. ''Smišljao sam kako da ti bude zabavan trening, ali da ga mrziš, i sjetio sam se priprema za rukomet!'' smijao se Edo, ali i Matej, presretan zbog iznenađenja.

Dok su se dečki pripremali igrati rukomet, Maja je Petri priuštila sat jahanja, na čemu joj je Petra bila jako zahvalna, a na kraju je komentirala da je mogla jahati već 20 godina da nije bila pretila.

Edo je Mateju priredio još jedno iznenađenje – doveo mu je cijelu njegovu rukometnu ekipu, na čelu s bratom, a za tu prigodu napravili su i dresove na kojima je pisalo Život na vagi i Matejev nadimak, Bubi. Matej nije mogao sakriti suze radosnice, a njegovi su prijatelji komentirali, kada su ga vidjeli, da su ugodno iznenađeni njegovom preobrazbom. ''Prije nije mogao hodati i pričati, a vidi ga sad. Ma ovo je uspjeh i za nas je on pobjednik'', rekao je Bubijev prijatelj Ivan.

Nakon iznenađenja, za Petru i Mateja uslijedilo je i iskušenje. ''Bila bi sramota da ste u Slavoniji a da niste pojeli fiš-paprikaš, a ovaj je po staroj recepturi'', započela je Sanja, a Petra je komentirala da ne može podnijeti kuhanu ribu.

''Svi kotlići su isti, a u svakom se nalazi točno tri kilograma fiš-paprikaša i pola kilograma tjestenine. Svaki tanjur ima između 300 i 400 kalorija. Vaš zadatak je da u pola sata pojedete što možete više. Pobjednik će biti onaj koji pojede najviše, a nagrada će biti umanjena za onoliko kilograma koliko ste pojeli fiša plus dodatnih pola kilograma prednosti na sljedećem vaganju'', objasnila je pravila Sanja.

Iako su se prvo premišljali i nisu htjeli jesti, prvi je Matej ipak zagrabio fiš, a njega je slijedio Dodo. Za to vrijeme Ante, Zdravka, Maja, Petra i Marica i dalje su raspravljali treba li Ante početi jesti. ''Ja ako počnem, sustići ću ih i pojest ću sve, što je meni pojesti tri kile'', rekao je Ante, a na kraju je Zdravka ipak odlučila probati fiš.

Na kraju je Maja pojela 0,1 kilogram, Matej 1,4 kilograma, no Dominik je pojeo dva kilograma fiš-paprikaša i tako odnio pobjedu od dva i pol kilograma prednosti na vaganju.

Što kandidate očekuje u novom danu i tko će na vagi izgubiti najmanje, gledatelji će doznati sutra od 21.15 sati na RTL-u.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije