Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večera za 5 na selu

Domaćica Vesna je bila zadovoljna večerom, a gosti i ne baš: Bio je to najgori trenutak večere

Foto: RTL
1/8
23.05.2023.
u 21:40

Nekima je predjelo bilo prejednostavno, mesna rolada uglavnom je dobila pohvale dok su za desert svi komentirali kako nije uspio

Danas je ostale kandidate u 'Večeri za 5 na selu' iz Varaždina i okolice ugostila pomoćna radnica u kuhinji Vesna. Večerašnja domaćica, koja je gledateljima je poznata iz 15. sezone showa 'Ljubav je na selu', gostima je pripremila predjelo naziva Francuska ruža, glavno jelo U šampinjonu te desert Keks na eks. Nekima je predjelo bilo prejednostavno, mesna rolada uglavnom je dobila pohvale dok su za desert svi komentirali kako nije uspio pa je domaćica dobila četiri osmice. Ipak, domaćica je bila zadovoljna svojom večerom pa je rekla:

„Bilo je veselo, zabavljali smo se, smijali, šalili…, prošlo je super!“ Na početku večere domaćica je goste poslužila likerom od marelice, medicom i višnjom. „Bome je bilo žestoko“, rekla je Olgica, a Marina dodala kako joj je medica bila u redu. „Ja sam za nešto konkretnije i jače, ali dobro je bilo“, zaključio je Alen. Za predjelo je domaćica aranžirala nareske i francusku salatu u obliku ruže, a Marini je to i dalje bilo obično.

„Najbolje mi se uklapala francuska salata zato što je bila od domaćih jaja, svega je bilo dosta, bila je fina“, rekla je Sanja, a s njom su se složili i Alen i Olgica. „Naresci su bili fini, ali to možeš pojesti svaki dan ako poželiš“, rekla je Marina, a i ostali su dodali kako se ipak trebala više potruditi. Mesnu roladu punjenu jajima i mrkvom uz pire krumpir u umaku od šampinjona, gorgonzole i vrhnja domaćica je poslužila za glavno jelo. „Falilo je malo soli u roladi, ali umak je bio dobar“, rekao je Alen. Olgica je bila zadovoljna što se nije previše osjetila gorgonzola i umak joj se svidio, baš kao i Marini kojoj je falio kruh. Marini i Alenu nije se svidjela ni slatka nota u salati jer su, kako su rekli, ipak su Međimurci i Zagorci pa su očekivali malo octa i bučina ulja dok je Olgici bila preobilna porcija.

VEZANI ČLANCI

„Sve se uklopilo, spojili su se okusi, stvarno je bilo fino“, zaključila je Sanja. Prije deserta uslijedilo je iznenađenje - Vesna je stavila periku i pokazala im kako izgleda kao plavuša jer zbog premalog stana nije mogla pozvati svirače. Potom je poslužila tortu od sira sa šumskim voćem, a Marina je komentirala kako nije gotova jer se preljev nije stisnuo, a i na mjestima je bio zaleđen. Olgica to nije primijetila, njoj je bilo sve u redu s kolačem, baš kao Alenu. „Kolač se raspao, nije se stigao stisnuti pa ga je stavila u zamrzivač. Bio je to najgori trenutak večere“, objasnila je Sanja.

 Domaćica je podijelila poklone, a gosti su ocijenili njezinu večeru. Svi su gosti Vesni dali po osmicu; Marina zbog smrznutog deserta i jednostavnog predjela, što su spomenuli i ostali. Olgici je još falilo i dekoracije na stolu, a Alen je rekao: „Sve u redu, ali malo je atmosfera bila lošija danas, nije mi se sviđala slatka salata i desert je bio preleden.“ Sutra kuha Sanja, a hoće li ona pogoditi ukuse gostiju - ne propustite pogledati od 20.15 sati na RTL-u u novoj epizodi 'Večere za 5 na selu'. 

VIDEO Queens of the Stone Age koji je oduševio hrvatsku publiku ekskluzivno za Večernji list

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije